Uw thuiswerkplek inrichten met MisterDesign

Thuiswerken is helemaal van deze tijd. Daarmee is de thuiswerkplek een extra belangrijke ruimte in huis geworden. Een comfortabele bureaustoel, duurzame bureautafel en functionele verlichting mogen daarbij natuurlijk niet ontbreken. Bij ons vindt u dan ook een uitgebreide verzameling hoogwaardige kantoormeubelen en kantoorartikelen van de beste designmerken. Daarnaast kunt u bij MisterDesign terecht voor persoonlijk en professioneel interieuradvies voor uw thuiswerkplek.


Home Office Bureaustoelen

Bureaustoelen

De bureaustoel is misschien wel het belangrijkste meubel in het (thuis)kantoor, u brengt er immers de meeste tijd op door! Bekijk bij ons de meest comfortabele, hoogwaardige en stijlvolle bureaustoelen van de beste merken.


Bekijk bureaustoelen
Home Office Bureaus

Bureaus

Een goed bureau is het halve werk! Wij bieden tafels met praktische opbergruimtes voor uw administratie of kantooraccessoires, tafels die in hoogte verstelbaar zijn en er ook nog eens prachtig uitzien.


Bekijk bureaus

Home Office Bureaulampen

Bureaulampen

Het belang van goede verlichting op de (thuis)werkplek wordt vaak onderschat, maar niet bij MisterDesign! Wij bieden de beste functionele en technische verlichting van de meest gerenommeerde en vooruitstrevende verlichtingsmerken.


Bekijk bureaulampen

Home Office Kantoor Accessoires

Kantooraccessoires

Het (thuis)kantoor is pas echt helemaal compleet met praktische kantooraccessoires van o.a. Muuto, Vitra en Fritz Hansen. Deze accessoires maken het werk gemakkelijker en leuker!


Bekijk kantooraccessoires

De complete thuiswerkplek

De complete thuiswerkplek

Het kan soms lastig zijn een stoel en bureau te vinden die perfect bij elkaar passen. Daarom heeft MisterDesign voor u alvast een paar stijlvolle en functionele sets samengesteld.


Bekijk complete sets
Heeft u een vraag over kantoorartikelen?

Wilt u graag meer informatie over kantoormeubelen- en artikelen bij MisterDesign of heeft u advies nodig bij de inrichting van uw thuiskantoor? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op. Onze interieuradviseurs helpen u graag!

  • Klantenservice