Uw thuiswerkplek inrichten met MisterDesign

Thuiswerken is helemaal van deze tijd. Daarmee is een werkplek in huis een extra belangrijke ruimte geworden. Een comfortabele bureaustoel, duurzaam bureau en functionele verlichting mogen daarbij natuurlijk niet ontbreken. Het thuiswerken geeft de mogelijkheid om van een werkplek een sfeervolle omgeving te maken. Bij ons vindt u dan ook een uitgebreide verzameling hoogwaardige kantoormeubelen en kantooraccessoires van de beste designmerken. Daarnaast kunt u bij MisterDesign terecht voor persoonlijk en professioneel interieuradvies voor uw thuiswerkplek.


Home Office Bureaustoelen

Bureaustoelen

De bureaustoel is misschien wel het belangrijkste meubel in het (thuis)kantoor, u brengt er immers de meeste tijd op door! Bekijk bij ons de meest comfortabele, hoogwaardige en stijlvolle bureaustoelen van de beste merken.


Bekijk bureaustoelen
ferm living lampen actie

Bureaus

Een goed bureau is het halve werk! Wij bieden tafels met praktische opbergruimtes voor uw administratie of kantooraccessoires, tafels die in hoogte verstelbaar zijn en er ook nog eens prachtig uitzien.


Bekijk bureaus

De complete thuiswerkplek

De complete thuiswerkplek

Het kan soms lastig zijn een stoel en bureau te vinden die perfect bij elkaar passen. Daarom heeft MisterDesign voor u alvast een paar stijlvolle en functionele sets samengesteld.


Bekijk complete sets

Home Office Bureaulampen

Bureaulampen

Het belang van goede verlichting op de (thuis)werkplek wordt vaak onderschat, maar niet bij MisterDesign! Wij bieden de beste functionele en technische verlichting van de meest gerenommeerde en vooruitstrevende verlichtingsmerken.


Bekijk bureaulampen

ferm living lampen actie

Bureauaccessoires

Het (thuis)kantoor is pas echt helemaal compleet met praktische bureauaccessoires van o.a. Muuto, Vitra en Fritz Hansen. Deze accessoires maken het werk gemakkelijker en leuker!


Bekijk Bureauaccessoires


Advies voor het inrichten van een goede werkplek thuis

Hoe creëert u een inspireerde, verantwoorde thuiswerkplek? U kunt bij MisterDesign terecht voor professioneel en persoonlijk advies, iedere thuiswerkplek is immers anders. Hieronder vindt u de nodige informatie en handige tips.

Hoe moet ik een thuiswerkplek inrichten?

Over het algemeen is het prettig de thuiswerkplek in te richten in een rustige ruimte in huis. Het liefst richt u natuurlijk een aparte kamer in als thuiskantoor maar ook een rustig hoekje in de slaapkamer, huiskamer of in de hal zijn prima opties. Vind een leeg plekje aan de wand -liefst in de buurt van een raam- en u kunt aan de slag! Interieuradviseurs van MisterDesign helpen u graag uw thuiswerkplek in te richten.


Wat heb ik nodig om een werkplek in te richten voor thuis?

In de basis heeft u natuurlijk een prettig bureau en een goede bureaustoel nodig. En zeker wanneer u thuis lange dagen maakt, is het aan te raden degelijke meubels te gebruiken die een gezonde zithouding stimuleren. Denk aan een verstelbare bureaustoel en een verstelbaar bureau, waarmee u eventueel zelfs staand kunt werken. Daarnaast zijn er nog kantooraccessoires die het thuiswerken vergemakkelijken, zoals praktische en stijlvolle organizers en pennenbakjes.


Hoe kan ik een thuiswerkplek inrichten volgens de Arbo?

In de Arbowet (Arbeidsomstandighedenwet) heeft de overheid regels opgesteld voor werkgevers en werknemers om de gezondheid, veiligheid en het welzijn van werknemers en ondernemers te waarborgen. De werkgever en werknemer zijn samen verantwoordelijk voor de invulling van deze regels, ook wanneer het gaat om een thuiswerkplek. Hieronder vindt u een aantal tips om uw thuiswerkplek professioneel en in lijn met de Arbowet in te richten en te gebruiken:

  1. Gebruik een verstelbaar bureau

   Het is belangrijk dat u een goede houding aanneemt wanneer u langere tijd thuiswerkt. De hoogte van het bureau moet gelijk zijn aan de armsteun van de bureaustoel.

  2. Gebruik een verstelbare bureaustoel

   Bij een goede bureaustoel is het van belang dat de bolling van de rugleuning in de holling van de rug past. Probeer de stoel zo te verstellen dat uw bovenarmen in een hoek van 90 graden op het bureau rusten, zonder dat u uw schouders moet optrekken.

  3. Wissel uw werk- en zithouding regelmatig af

   Regelmatig wisselen van zithouding is goed voor uw fysieke gesteldheid. Las regelmatig een minipauze in en doe wat stretchoefeningen. Zo voorkomt u klachten.

  4. Gebruik een los toetsenbord, losse muis en verstelbaar beeldscherm

   Om geen last te krijgen van klachten in uw handen, armen, schouders en rug is het belangrijk dat er een armlengte afstand zit tussen uw ogen en het scherm. Houd de bovenrand van het beeldscherm op ooghoogte of juist net eronder voor een optimale houding. Het toetsenbord mag 10 centimeter van de rand van het bureau afstaan en de muis mag vlak naast het toetsenbord worden geplaatst.Heeft u een vraag over kantoorartikelen?

Wilt u graag meer informatie over kantoormeubelen- en artikelen bij MisterDesign of heeft u advies nodig bij de inrichting van uw thuiskantoor? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op. Onze interieuradviseurs helpen u graag!

 • Klantenservice