Tom Dixon Fat Stoel

By Tom Dixon

Omschrijving

De Tom Dixon Fat Stoel is een ontwerp van Tom Dixon en maakt onderdeel uit van een unieke serie die in 2019 het levenslicht zag.

De Fat Stoel is zo ontworpen dat deze het menselijk lichaam kan omhelzen. Door de vormgeving zijn bovendien meerdere zitposities mogelijk. De ogenschijnlijke eenvoud van de verschillende componenten zorgt voor een uniek geheel dat volledig in balans is. Het frame is gemaakt van gegoten staal met een gloss poedercoat afwerking, de zitting en leuning hebben een zachte schuimvulling.

De verschillende mogelijkheden wat betreft bekleding maakt de Fat in haast ieder interieur toepasbaar, zowel in huis als in de openbare ruimte of in bijvoorbeeld restaurants. MisterDesign heeft een uiteenlopende doch karakteristieke Fat collectie samengesteld die direct voor u verkrijgbaar is. Het betreft varianten in verschillende soorten stoffen of lederen bekleding. Het Dunes leder heeft een boterzacht oppervlak dankzij een speciaal proces van schuren, polijsten en een behandeling met leerolie. Het luxe Elegance leder is een meer natuurlijk, stevig doch flexibel leder met zichtbare markeringen.

Naast deze stoel bestaat de serie uit een fauteuil en een barkruk. Ook deze zijn in tal van varianten bij MisterDesign te verkrijgen.

De stoel met zwarte Cassia stoffering zal dankzij quickshipment met drie weken geleverd worden.

Tom Dixon Fat Stoel


✓ Ontworpen op het lichaam te omhelzen
✓ Meerdere zitposities mogelijk
✓ Unieke, esthetische vormgeving
✓ Ontwerp van Tom Dixon uit 2019

Vragen over de Fat Stoel van Tom Dixon?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Tom Dixon Fat Stoel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Tom Dixon
Jaartal 2019
Garantie 3 jaar
Merk Tom Dixon
Diepte / Lengte 58 cm.
Breedte 61 cm.
Hoogte 75 cm.
Zithoogte 47 cm.

Fat Stoel

Melange Nap 0461

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 1.445

Fat Stoel

Melange Nap 0351

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 1.445

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit