Tom Dixon Scoop Low Armstoel

By Tom Dixon

Omschrijving

De Tom Dixon Scoop Low Armstoel is een voortreffelijk design van Tom Dixon. Of u hem nu gebruikt als eetkamerstoel of hem een plekje geeft in uw slaap- of woonkamer, de Scoop Low blijft niet onopgemerkt. Neem plaats in de scoop-vormige kuip die u omarmt in een comfortabele omhelsing. De spuit gegoten kunststof kuip is bekleed met hardschuim voor stevigheid en comfort. Naar keuze kunt u het geheel afmaken met een stof naar keuze. Het stevige onderstel is uitgevoerd in massief eiken of metaal. Bij de laatstgenoemde is het metaal voorzien van een laagje messing of koper, erg mooi!

Scoop Low is 50 centimeter breed, 57 centimeter diep en 69 centimeter hoog. De zithoogte bedraagt 46 centimeter. Heeft u een stof of kleur op het oog? Laat het ons weten via het offerteformulier of neem contact op met de klantenservice. Wij denken graag met u mee!

De Scoop Low Armstoel behoort tot de waanzinnige collectie van Tom Dixon. De Britse designer is naar eigen zeggen vooral gefascineerd door de ‘botten’ van een object. De bekleding is volgens hem dan ook nooit een latere overweging, maar vloeit altijd voort vanuit de basis van een meubelstuk. In 2002 begon Dixon zijn eigen label waar inmiddels meer dan 600 producten onderdeel van uitmaken. Binnen de collectie treft u een scala aan meubels, accessoires en verlichting.

Scoop Low Armstoel


✓ Comfortabele kuip
✓ Vele bekledingsmogelijkheden
✓ Zwart eiken, verkoperd of vermessingd onderstel
✓ Afmeting: b. 50 x h. 69 x d. 57 cm.
✓ Designer: Tom Dixon

Vragen over de Scoop Low Armstoel van Tom Dixon?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Tom Dixon Scoop Low Armstoel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Tom Dixon
Garantie 2 jaar
Merk Tom Dixon
Diepte / Lengte 57 cm.
Breedte 56 cm.
Hoogte 69 cm.
Opties Afneembare hoes, Gestoffeerd
Zithoogte 50 cm.

Scoop Low Armstoel

Vanafprijs

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 1.464

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit