Tom Dixon Stone Kaarsenhouder

By Tom Dixon

Omschrijving

De Tom Dixon Stone Kaarsenhouder is een prachtig ontwerp uit de accessoires collectie van Tom Dixon. Het marmer van het design heeft een volmaakte kleur die door Dixon wordt omschreven als ‘forest green’. De marmersoort heeft een uitgesproken karakter met opvallende aderen die iedere kaarsenhouder een heel uniek patroon geven. Het patroon lijkt in vele gevallen zelfs op een waanzinnige helicopterview van een woud. Het design sluit daarmee volledig aan op de toegepaste geurnoten van exotische vijg, sandelhout en bergamot. De kaars wordt gemaakt in het Verenigd Koningkrijk met een basis van natuurlijke soja en paraffine. De basis bevat 10 procent parfum, waar de standaard vaak maar 1 tot 3 procent bevat. De heerlijke geur is daardoor erg sterk en zult u voor een geruime tijd in uw huis blijven ruiken. Bovendien heeft de kaars 60 branduren waardoor u extra lang van het design en de geur kunt genieten. Wees niet getreurd wanneer de kaars op is. De binnenzijde van de houder is namelijk voorzien van een speciale lak zodat u het prachtige design daarna nog voor andere doeleinden kunt gebruiken.

De Stone Kaarsenhouder komt in twee afmetingen. De Medium uitvoering heeft een hoogte van 10.5 centimeter en een diameter van 8.5 centimeter. De Stone Kaarsenhouder Large heeft een hoogte van 14 centimeter en heeft een diameter van 10.5 centimeter. Gebruik bij het reinigen geen schurende schoonmaakmiddelen.

De Stone Kaarsenhouder behoort tot de waanzinnige collectie van Tom Dixon. De Britse Designer heeft op het gebied van interieurs en objecten veel ontworpen voor internationale modemerken als Ralph Lauren en Jean Paul Gaultier. In 2002 begon Dixon zijn eigen label waar inmiddels herkenbare meubels, accessoires en verlichting onderdeel van uitmaken. Dixon werkt binnen zijn collecties graag met materiaal dat naar verloop van tijd nog meer charme krijgt.

Tom Dixon Stone Kaarsenhouder


✓ Geur: exotische vijg, sandelhout en bergamot
✓ Materiaal: marmer
✓ 60 branduren
✓ Verkrijgbaar in twee afmetingen
✓ Designer: Tom Dixon

Vragen over Stone Kaarsenhouder van Tom Dixon?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Tom Dixon Stone Kaarsenhouder.

Om de zomer te vieren, krijgt u bij aankoop vanaf €250 tijdelijk een van onze Summer Gifts cadeau. U ontvangt bij besteding tussen €250 en €500 een Bau Pot van Ferm Living en vanaf €500 deze PC Portable Lamp van HAY.

Lees meer over de actie
Kenmerken
Materiaal Steen
Designer Tom Dixon
Merk Tom Dixon
Hoogte 14 / 10.5 cm.
Diameter 8.5 / 10.5 cm.

Stone Kaarsenhouder Medium

Ø8.5 cm.

Levertijd: 1 - 2 weken

Normale prijs: € 90

Special Price € 81

Stone Kaarsenhouder Large

Ø10.5 cm.

Levertijd: 1 - 2 weken

Normale prijs: € 180

Special Price € 162

Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit