Tom Dixon Swirl Boekensteun Set Van 2

By Tom Dixon

Omschrijving

De Tom Dixon Swirl Boekensteun Set Van 2 is een eigentijds ontwerp van Tom Dixon en behoort tot de Swirl collectie. Elk ontwerp uit deze serie heeft zijn eigen onderscheidende silhouet, kleuring en vorm. Het materiaal waaruit deze Swirl Boekensteun Set Van 2 is vervaardigd is substantieel in gewicht, glad van textuur en bezit een levendig patroon. Dit komt door het unieke proces, waar het residu uit de marmerindustrie wordt gerecycled. Allereerst wordt het marmer vermalen tot poeder. Deze substantie wordt vervolgens met pigment en giethars gemengd. De uiteindelijke mix wordt in blokvormige stukken gegoten, die na het uitharden worden gezaagd of gedraaid op een draaibank. Dat resulteert in de bijzonder fraaie kleurcomposities van deze Swirl Boekensteun.

De Swirl Boekensteun wordt gekenmerkt door geometrische vormen, sprankelende kleursamenstellingen en gedurfde patronen. Hij is niet alleen te gebruiken als boekensteun, maar er is ook ruimte om een kaars in te steken, waardoor hij ook als kandelaar functioneert. Hoe u hem ook gebruikt, met de Swirl Boekensteun haalt u een uniek designitem in huis!

Tom Dixon Swirl Boekensteun


✓ Bijzonder materiaal
✓ Sprankelende kleuren en gedurfde patronen
✓ Elk item heeft unieke markeringen
✓ Ook te gebruiken als kandelaar

Vragen over de Swirl Boekensteun Set Van 2 van Tom Dixon?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Tom Dixon Swirl Boekensteun Set Van 2.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Designer Tom Dixon
Garantie 2 jaar
Merk Tom Dixon
Diepte / Lengte 15 cm.
Breedte 5 cm.
Hoogte 15 cm.

Swirl Boekensteun

Set Van 2

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 290

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit