Tom Dixon Swirl Kandelaar

By Tom Dixon

Omschrijving

De Tom Dixon Swirl Kandelaar is een eigentijds ontwerp van Tom Dixon en behoort tot de Swirl collectie. Elk ontwerp uit deze serie heeft zijn eigen onderscheidende silhouet, kleuring en vorm. Het materiaal waaruit deze Swirl Kandelaar is vervaardigd is substantieel in gewicht, glad van textuur en bezit een levendig patroon. Dit komt door het unieke proces, waar het residu uit de marmerindustrie wordt gerecycled. Als eerste wordt het marmer vermalen tot poeder. Deze substantie wordt vervolgens met pigment en giethars gemengd. De uiteindelijke mix wordt in blokvormige stukken gegoten, die na het uitharden worden gezaagd of gedraaid op een draaibank. Dat resulteert in de bijzonder fraaie kleurcomposities van deze Swirl Kandelaar.

De Swirl Kandelaar is verkrijgbaar in vier verschillende varianten en worden allen gekenmerkt door geometrische vormen, sprankelende kleursamenstelling en gedurfde patronen. Gebruik de Swirl Kandelaar om kaarsen in te presenteren of zet de kandelaar bij u thuis neer als sculpturaal kunststuk. Voor welke variant u ook kiest, met deze Swirl Kandelaar bent u gegarandeerd van een uniek exemplaar!

Bestelbare varianten:
- Halter Kandelaar: l. 8,6 x b. 8,6 x h. 14 cm
- Trapvormige Cilinder Kandelaar: l. 8,6 x b. 8,6 x h. 13,4 cm
- Zwart & Wit Kandelaar: l. 28 x b. 8 x h. 17 cm
- Multi Kandelaar: l. 19 x b. 16 x h. 24 cm

De Trapvormige Cilinder Kandelaar is een bijzondere variant. Het is een stapelbare kandelaar en bestaat uit twee onderdelen. Deze zijn beide als individuele kaarsenhouders te gebruiken, of op te stapelen tot een grote kandelaar. Hierdoor heeft u altijd de juiste kandelaar bij de hand!

Tom Dixon Swirl Kandelaar


✓ Bijzonder materiaal
✓ Sprankelende kleuren en gedurfde patronen
✓ Elk item heeft unieke markeringen
✓ Verschillende vormen verkrijgbaar

Vragen over de Swirl Kandelaar van Tom Dixon?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Tom Dixon Swirl Kandelaar.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Designer Tom Dixon
Garantie 2 jaar
Merk Tom Dixon

Swirl Kandelaar

Multi Kandelaar

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 429

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit