Kartell Trays Boekenkast

By Piero Lissoni

Omschrijving

De Trays van Piero Lissoni voor Kartell is een systeem dat onderverdeeld is in tafelbladen voor thuis of op kantoor. Het constructieve idee van het design is de declinatie van tafeltjes en systemen van legplanken waarvan de bladen in hun design en afwerking doen denken aan gelakte Japanse dienbladen.

De bladen zijn gemaakt uit sterk, verfi jnd Kunststofen zijn beschikbaar in glanzend zwart en wit. Ze zijn er in drie standaardmaten, ze zijn vastgemaakt aan structuren van verschillende hoogtes, met of zonder wielen. Het
volledige design van de collectie verwijst naar het concept van lichtheid en elegantie zonder afbreuk te doen aan stabiliteit en duurzaamheid.

De kleine tafeltjes - die u kunt vinden onder de naam Trays Tafel - zijn beschikbaar in twee rechthoekige uitvoeringen met een diepte van 40 cm en lengtes
van respectievelijk 80 en 140 cm. Er is ook een vierkante uitvoering van 80 x 80 cm. De bladen zijn wit of zwart en de ondersteunende structuren zijn van verchroomd staal.

Dankzij de mogelijkheid om de metalen structuur weg te halen, dankzij een speciale hoekverbinding om het op zijn plaats te houden, is het verpakte product volledig vlak, waardoor vervoeren en opslaan handiger is. Ook bij het Trays-systeem hoort de trolley uitvoering met of zonder wielen met drie bladen boven elkaar van 80 cm, of van 140 cm als boekenkast.

December actie: gratis cadeau bij uw bestelling! Bij een bestelling vanaf €75 ontvangt u 4 edities van Scandinavian Living, vanaf €250 euro kunt u ook kiezen uit Ferm Living champagneglazen of HAY kledinghangers.

Meer informatie
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Piero Lissoni
Garantie 2 jaar
Merk Kartell

Trays - Zwart

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.623

Trays - Wit

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.623
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit