Kartell Trays Salontafel

By Piero Lissoni

Omschrijving

De Trays Tafel van Piero Lissoni voor Kartell is een systeem dat onderverdeeld is in tafelbladen voor thuis of op kantoor. Het constructieve idee van het design is de declinatie van tafeltjes en systemen van legplanken waarvan de bladen in hun design en afwerking doen denken aan gelakte Japanse dienbladen.

De bladen zijn gemaakt uit sterk, verfi jnd Kunststofen zijn beschikbaar in glanzend zwart en wit. Ze zijn er in drie standaardmaten, ze zijn vastgemaakt aan structuren van verschillende hoogtes, met of zonder wielen. Het
volledige design van de collectie verwijst naar het concept van lichtheid en elegantie zonder afbreuk te doen aan stabiliteit en duurzaamheid.

De kleine tafeltjes zijn beschikbaar in twee rechthoekige uitvoeringen met een diepte van 40 cm en lengtes
van respectievelijk 80 en 140 cm. Er is ook een vierkante uitvoering van 80 x 80 cm. De bladen zijn wit of zwart en de ondersteunende structuren zijn van verchroomd staal.

Dankzij de mogelijkheid om de metalen structuur weg te halen, dankzij een speciale hoekverbinding om het op zijn plaats te houden, is het verpakte product volledig vlak, waardoor vervoeren en opslaan handiger is. Ook bij het Trays-systeem hoort de trolley uitvoering met of zonder wielen met drie bladen boven elkaar van 80 cm, of van 140 cm als boekenkast. Deze kunt u vinden onder de naam: Trays

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Piero Lissoni
Garantie 2 jaar
Merk Kartell
Diepte / Lengte 40
Hoogte 25.3
Breedte 80

Trays - Zwart

80 x 40 cm.

Nog 1 op voorraad

Levertijd: Werkdagen voor 16:30u besteld, volgende dag in huis
€ 432

Trays - Wit

80 x 40 cm.

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 432

Trays - Zwart

80 x 80 cm.

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 664

Trays - Wit

80 x 80 cm.

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 664

Trays - Zwart

140 x 40 cm.

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 759

Trays - Wit

140 x 40 cm.

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 759

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit