Treku Aise Eettafel

By Ibon Arrizabalaga

Omschrijving

De Treku Aise Eettafel is een ontwerp van Ibon Arrizabalaga. De Aise Eettafel serie kenmerkt zich door een strak design en een licht uiterlijk, mede dankzij het ogenschijnlijk enorm dunne tafelblad. Dit blad is twee centimeter dik, maar loopt schuin af, waardoor het nog geen halve centimeter lijkt. Oorspronkelijk werd de tafel ontworpen voor zakelijke omgevingen en dus is er ruimte tussen het blad en het onderstel om kabels weg te werken in de optionele brede centrale kabelgoot onder het blad. Zo zijn alle kabels netjes uit het zicht. Intussen is de tafel ook in de huiselijke omgeving omarmd. Het ovale tafelblad, in donker sega, en de schuinstaande poten helpen mee aan de vriendelijke uitstraling van de tafel. Naast een ovaal blad heeft u ook de keus uit een rechthoekig tafelblad. Dit design heeft middels het rechthoekige blad een strakke afwerking en is vervaardigd uit sega eikenhout. Sega hout heeft horizontale en verticale zaagsneden, waardoor het eiken een grovere structuur heeft.

Sega eiken met een rechthoekig tafelblad komt in een afmeting van 180 centimeter breed of 200 centimeter breed. Beide designs hebben een hoogte van 74 centimeter en een diepte van 90 centimeter. Sega donker met een rechthoekig tafelblad komt in een afmeting van 183 centimeter breed of 203 centimeter breed. Bij deze ontwerpen geldt eenzelfde hoogte en diepte. De hoogte is 74 centimeter en de diepte bedraagt 95 centimeter.

Op zoek naar een kleinere afmeting, maar toch uit kunnen breiden als er visite komt? Neem dan eens een kijkje bij de Aise Tafel Uitschuifbaar. Deze vindt u terug bij productfamilie onderaan de pagina.

Treku Aise Eettafel


✓ Met een ovaal of rechthoekig blad
✓ Ook geschikt voor zakelijke omgevingen
✓ Vervaardigd uit sega hout
✓ Ook verkrijgbaar in uitschuifbare variant
✓ In 4 verschillende afmetingen

Vragen over de Aise Eettafel van Treku?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Treku Aise Eettafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Ibon Arrizabalaga
Garantie 2 jaar
Merk Treku
Hoogte 74 cm.

Aise Tafel Sega Eiken

Rechthoekig - b. 180 x h. 74 x d. 90 cm.

Levertijd: 18 - 20 weken
€ 1.738

Aise Tafel Sega Eiken

Rechthoekig - b. 200 x h. 74 x d. 90 cm.

Levertijd: 18 - 20 weken
€ 1.839

Aise Tafel Sega Donker

Ovaal - b. 183 x h. 74 x d. 95 cm.

Levertijd: 18 - 20 weken
€ 1.911

Aise Tafel Sega Donker

Ovaal - b. 203 x h. 74 x d. 95 cm.

Levertijd: 18 - 20 weken
€ 2.021

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit