Treku Aura A1-2 TV-meubel (combinatie)

By Angel Martí & Enrique Delamo

Omschrijving

Het Treku Aura A1-2 TV-meubel is een ontwerp van Angel Martí & Enrique Delamo. Zij hebben voor dit ontwerp een voorbeeld genomen aan de Scandinavische cultuur. Minimalisme en traditie staan hoog in het vaandel in deze landen en zijn voor dit meubel gecombineerd met moderne invloeden. Dit heeft als resultaat dat er een prachtig tijdloos ontwerp is ontstaan. Deze module bestaat uit een tv-meubel en een wandkast, welke het gebruik van oker als gemene deler hebben. Het gehele tv-meubel is vervaardigd uit sega eikenfineer. Dit hout heeft horizontale en verticale zaagsneden waardoor het eiken een grovere structuur krijgt. Het meubel heeft drie grote kastdeuren en aan de rechterzijde een lade, hierboven bevindt zich een open vak met oker lak.
In het midden van de wandkast bevindt zich een open vak in oker kleur lak met aan weerszijden kastdeurtjes in grafiet kleur.

Het Aura A1-2 TV-meubel is geplaatst op kleine kunststof poten waardoor het meubel een stukje boven de grond zweeft. Het heeft een breedte van 260 centimeter, een hoogte van 39 centimeter en is 47 centimeter diep. Het wandmeubel wordt aan de wand bevestigd en is 160 centimeter breed, 64 centimeter hoog en 35 centimeter diep.

Het Aura A2-1 TV-meubel behoort tot de collectie van Treku. Treku werd in 1947 opgericht door de Spaanse Jesús Aldabaldetrecu. Hij vestigde zijn werkplaats in Zarautz, het dorp kdat zicht kenmerkt door de jarenlange traditie in meubelmakerij en houtbewerking. Al snel kreeg Treku een goede reputatie door het produceren van meubels van hoge kwaliteit. Vandaag de dag is deze reputatie nog steeds hoog en is Treku een van grootste leiders in modern design. Bij de ontwerpers Angel Martí & Enrique Delamo staat kwaliteit ook hoog in het vaandel.

Treku Aura A1-2 TV-meubel


✓ Strak design
✓ Combineert traditioneel met modern
✓ Materiaal: sega eikenfineer, MDF
✓ Tv-meubel en wandkast
✓ Afmeting: b. 260/160 x h. 39/64 x d. 47/35 cm.
✓ Designers: Angel Martí & Enrique Delamo

Deze module betreft een voorbeeldopstelling, die u kant en klaar kunt bestellen. U kunt er ook voor kiezen uw eigen meubel samen te stellen. Hier heeft u de keuze uit het formaat, de indeling, het onderstel en of u eventueel een wandkast toe wilt voegen. Komt u er niet helemaal uit of wilt u graag extra informatie, neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag verder met het realiseren van uw droommeubel.

Vragen over het Aura A1-2 TV-meubel van Treku?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Treku Aura A1-2 TV-meubel.

Dit design product wordt bij u geleverd en wanneer nodig gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug!

Mats - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Angel Martí & Enrique Delamo
Garantie 2 jaar
Merk Treku

Aura A1-2 TV-meubel (combinatie)

b. 260/160 x h. 39/64 x d. 47/35 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 2.782,03

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit