Treku Aura A10-3 Opbergkast

By Angel Martí & Enrique Delamo

Omschrijving

De Treku Aura A10-3 Opbergkast is een ontwerp van Angel Martí & Enrique Delamo. De Aura A10-3 Opbergkast is een bijzonder meubel door het rechte lijnen spel en de uitgesproken kleuren. Het ontwerp van de kast voelt een beetje retro aan, maar door het gebruik van moderne materialen en kleurgebruik krijgt de opbergkast ook een hedendaags gevoel. De opbergkast is vervaardigd uit sega eikenfineer. Dit hout heeft horizontale en verticale zaagsneden waardoor het eiken een grovere structuur krijgt. Het meubel heeft drie kastdeuren, welke vervaardigd zijn uit MDF. Twee van deze deuren zijn gelakt in de kleur mink en de onderste deur is afgewerkt met een lak in de kleur grafiet. Links onderin bevinden zich twee laden. Deze zijn tevens uitgevoerd in sega eikenfineer. In het midden is een open vak geplaatst met een oker kleur lak.

De Aura A10-3 Opbergkast is op kleine kunststof pootjes geplaatst waardoor het meubel een stukje boven de grond zweeft. De opbergkast heeft een breedte van 132 centimeter, een hoogte van 102 centimeter en een diepte van 47 centimeter.

De Aura A10-3 Opberkast behoort tot de collectie van Treku. Het designmerk Treku werd in 1947 opgericht door Jesús Aldabaldetrecu. Hij startte zijn werkplaats in Zarautz, een kustplaats die bekend staat om haar jarenlange traditie in houtbewerking en meubelmakerij. Inmiddels is het bedrijf in handen van de derde generatie, die het bedrijf leiden met dezelfde visie en passie als Aldabaldetrecu. Op deze manier worden de herinneringen samengebracht met de hedendaagse trends. Het bedrijf werkt samen met verschillende top ontwerpers waaronder het duo Angel Martí & Enrique Delamo. Dit tweetal heeft zich in 2010 bij het ontwerpteam van Treku gevoegd.

Treku Aura A10-3 Opbergkast


✓ Retro en moderne uitstraling
✓ Tijdloos design
✓ Materiaal: sega eikenfineer, MDF, kunststof
✓ Afmeting: b. 132 x h. 102 x d. 47 cm.
✓ Designers: Angel Martí & Enrique Delamo

Deze module betreft een voorbeeldopstelling, die u kant en klaar kunt bestellen. U kunt er ook voor kiezen uw eigen meubel samen te stellen. Hier heeft u de keuze uit het formaat, de indeling, het onderstel en of u eventueel een wandkast toe wilt voegen. Komt u er niet helemaal uit of wilt u graag extra informatie, neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag verder met het realiseren van uw droommeubel.

Vragen over de Aura A10-3 Opbergkast van Treku?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Treku Aura A10-3 Opbergkast.

Dit design product wordt bij u geleverd en wanneer nodig gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug!

Mats - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Angel Martí & Enrique Delamo
Garantie 2 jaar
Merk Treku

Aura A10-3 Opbergkast

b. 132 x h. 102 x d. 47 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 2.365,91

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit