Treku Aura A2-2 TV-meubel

By Angel Martí & Enrique Delamo

Omschrijving

Het Treku Aura A2-2 TV-meubel is een ontwerp van Angel Martí & Enrique Delamo. Het Aura A2-2 TV-meubel is een prachtig vormgegeven meubel. De kleuren contrasteren met elkaar, maar vormen samen absoluut een fraai geheel. Vanwege de ruime breedte is de kast ook uitstekend aan te wenden als dressoir om een kale muur een boost te geven. In deze functionele kast kunt u veel spullen opbergen en zelfs etaleren in de open vakken. De omlijsting van het meubel is vervaardigd uit sega eikenfineer. Dit hout heeft horizontale en verticale zaagsneden waardoor het eiken een grovere structuur krijgt. Aan de linkerzijde van het tv-meubel bevinden zich twee witte kastdeuren. Hiernaast zit een geel gelakt compartiment met vier vakken en twee lades, die dankzij de gleuf gemakkelijk open te schuiven zijn. Aan de rechterzijde van de kast zijn een kastdeur in sega eikenfineer en een open vak van MDF in grafiet kleur geplaatst.

Het Aura A2-2 TV-meubel is op ronde metalen poten geplaatst van 16 centimeter hoog. Het meubel is 260 centimeter breed, 52 centimeter hoog en 47 centimeter diep.

Het Aura A2-2 TV-meubel behoort tot de collectie van Treku. Het verhaal van Treku begon al in 1947 toen Jesús Aldabaldetrecu zijn werkplaats vestigde in Spanje. Al snel kreeg de werkplaats een hoge reputatie voor het produceren van moderne meubels. Deze reputatie houdt Treku vandaag de dag nog steeds hoog. Inmiddels is het bedrijf in handen van de derde generatie en staat de kwaliteit nog hoog in het vaandel. Deze kwaliteit wordt dan ook gewaarborgd in het gehele productieproces. Ontwerpers Angel Martí & Enrique Delamo hebben zich in 2010 bij het Treku designteam gevoegd en hebben naast de Aura collectie, ook de Dúo collectie ontworpen.

Treku Aura A2-2 TV-meubel


✓ Materiaal: sega eikenfineer, MDF
✓ Tijdloos design
✓ Hoge kwaliteit
✓ Afmeting: b. 260 x h. 52 x d. 47 cm.
✓ Designers: Angel Martí & Enrique Delamo

Deze module betreft een voorbeeldopstelling, die u kant en klaar kunt bestellen. U kunt er ook voor kiezen uw eigen meubel samen te stellen. Hier heeft u de keuze uit het formaat, de indeling, het onderstel en of u eventueel een wandkast toe wilt voegen. Komt u er niet helemaal uit of wilt u graag extra informatie, neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag verder met het realiseren van uw droommeubel.

Vragen over het Aura A2-2 TV-meubel van Treku?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Treku Aura A2-2 TV-meubel.

Dit design product wordt bij u geleverd en wanneer nodig gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug!

Mats - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Angel Martí & Enrique Delamo
Garantie 2 jaar
Merk Treku
Diepte / Lengte 47 cm.
Hoogte 52 cm.
Breedte 260 cm.

Aura A2-2 TV-meubel

b. 260 x h. 52 x d. 47 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 2.351

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit