Treku Aura A2 TV-meubel

By Angel Martí & Enrique Delamo

Omschrijving

Het Treku Aura A2 TV-meubel is een ontwerp van Angel Martí & Enrique Delamo. Het tv-meubel maakt deel uit van de uitgebreide Aura collectie. Elk meubel is weer nét wat anders en dat is ook bij het Aura A2 TV-meubel het geval. Het ruime tv-meubel biedt plek voor de tv, accessoires en sfeerlampen. Het frame is vervaardigd uit sega eikenfineer. Dit hout heeft horizontale en verticale zaagsneden waardoor het eiken een grovere structuur krijgt. In het tv-meubel bevindt zich één lade en twee kastdeuren, waarvan er een is afgewerkt met een witte lak en de andere met een lak in braamrood. Daarnaast zijn er twee open vakken geplaatst. Hiervan is er een in vieren verdeeld en afgewerkt met een witte lak, het andere open vak heeft een grafiet kleur.

Het Aura A2 TV-meubel is geplaatst op metalen poten van 16 centimeter hoog. De kast heeft een breedte van 260 centimeter, een hoogte van 52 centimeter en een diepte van 47 centimeter.

Het Aura A2 TV-meubel behoort tot de collectie van Treku. Treku is nu een van de grootste leiders in moderne meubels, maar begon ooit erg klein in een werkplaats. Deze werkplaats werd door Jesús Aldabaldetrecu in 1947 opgericht in Zarautz, een kustplaats in Spanje. Tot op heden is het bedrijf hier nog gevestigd en is het in handen van de derde generatie. Na al die jaren is het belang van kwaliteit niet verminderd en wordt dit nog steeds in elke stap van het productieproces gewaarborgd, waardoor u extra lang van uw meubel kunt genieten.

Treku Aura A2 TV-meubel


✓ Hoge kwaliteit
✓ Tijdloos design
✓ Materiaal: sega eikenfineer, MDF
✓ Afmeting: b. 260 x h. 52 x d. 47 cm.
✓ Designers: Angel Martí & Enrique Delamo

Deze module betreft een voorbeeldopstelling, die u kant en klaar kunt bestellen. U kunt er ook voor kiezen uw eigen meubel samen te stellen. Hier heeft u de keuze uit het formaat, de indeling, het onderstel en of u eventueel een wandkast toe wilt voegen. Komt u er niet helemaal uit of wilt u graag extra informatie, neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag verder met het realiseren van uw droommeubel.

Vragen over het Aura A2 TV-meubel van Treku?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Treku Aura A2 TV-meubel.

Dit design product wordt bij u geleverd en wanneer nodig gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug!

Mats - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Angel Martí & Enrique Delamo
Garantie 2 jaar
Merk Treku

Aura A2 TV-meubel

b. 260 x h. 52 x d. 47 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 2.367,97

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit