Treku Aura A3 TV-meubel

By Angel Martí & Enrique Delamo

Omschrijving

Het Treku Aura A3 Tv-meubel is een ontwerp van Angel Martí & Enrique Delamo. Dit meubel maakt deel uit van de veelzijdige Aura collectie. Martí en Delamo hebben voor deze collectie goed naar de Scandinavische landen gekeken, wat is ook terug te zien is in het Aura A3 Tv-meubel. Net als in Scandinavisch design wordt het traditionele gecombineerd met het hedendaagse, waardoor deze kast een fijne toevoeging is aan het interieur. De omlijsting van het tv-meubel is vervaardigd uit sega eikenfineer. Dit hout heeft horizontale en verticale zaagsneden, waardoor het eiken een grovere structuur krijgt. Ook de twee laden aan de linkerzijde van de kast zijn van sega eikenfineer. Hiernaast bevindt zich een open vak dat verdeeld is in vieren en is afgewerkt met een gele lak. De twee kastdeuren zijn afgewerkt met een grafiet kleur lak.

Het Aura A3 Tv-meubel is geplaatst op een metalen onderstel van 25 centimeter hoog. Het tv-meubel is 260 centimeter breed, 61 centimeter hoog en 47 centimeter diep.

De Aura A3 Tv-meubel behoort tot de collectie van Treku. De naam Treku is afgeleid van de Spaanse oprichter. Jesús Aldabaldetrecu begon 70 jaar geleden zijn werkplaats in een kleine kustplaats, waar de traditie in houtbewerking en meubelmakerij al lang standhield. Deze traditie wordt in de meubels doorgevoerd wat zorgt voor een hoge kwaliteit. Treku is dan ook niet voor niets een vooraanstaand merk dat bekend staat om deze hoge kwaliteit meubels. In 2010 voegde het duo Angel Martí & Enrique Delamo zich bij het Treku designteam. Voor Treku hebben Martí en Delamo ook de Dúo collectie ontworpen.

Treku Aura A3 Tv-meubel


✓ Combineert traditioneel met modern
✓ Hoge kwaliteit
✓ Materiaal: sega eikenfineer, MDF
✓ Afmeting: b. 260 x h. 61 x d. 47 cm.
✓ Designers: Angel Martí & Enrique Delamo

Deze module betreft een voorbeeldopstelling, die u kant en klaar kunt bestellen. U kunt er ook voor kiezen uw eigen meubel samen te stellen. Hier heeft u de keuze uit het formaat, de indeling, het onderstel en of u eventueel een wandkast toe wilt voegen. Komt u er niet helemaal uit of wilt u graag extra informatie, neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag verder met het realiseren van uw droommeubel.

Vragen over het Aura A3 Tv-meubel van Treku?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Treku Aura A3 Tv-meubel .

Dit design product wordt bij u geleverd en wanneer nodig gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug!

Mats - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Angel Martí & Enrique Delamo
Garantie 2 jaar
Merk Treku
Diepte / Lengte 47 cm.
Hoogte 61 cm.
Breedte 260 cm.

Aura A3 TV-meubel

b. 260 x h. 61 x d. 47 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 2.262

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit