Treku Aura A6 Dressoir

By Angel Martí & Enrique Delamo

Omschrijving

Het Treku Aura A6 Dressoir is een ontwerp van Angel Martí & Enrique Delamo. De Aura collectie is een samenstelling van Scandinavische invloeden en Spaans vakmanschap. Deze Scandinavische invloeden zijn ook weerspiegeld in het Aura A6 Dressoir. De strakke en slanke uitstraling maakt van het dressoir een oogstrelend item. Bovendien kan het linker vak afgesloten worden met een rolluik, erg leuk en handig! Het dressoir is vervaardigd uit dark sega eikenfineer. Dit hout heeft horizontale en verticale zaagsneden, waardoor het oppervlak een grovere structuur krijgt. Het rolluik aan de linkerzijde van de kast, is tevens vervaardigd uit dark sega eikenfineer. De twee laden zijn afgewerkt met een okergele lak en hebben aan de bovenkant een inkeping.

Het Aura A6 Dressoir is op metalen poten geplaatst. Deze poten zijn 74 centimeter hoog en hebben de donkergrijze kleur grafiet. Het dressoir heeft een breedte van 132 centimeter, een hoogte van 106 centimeter en is 47 centimeter diep.

Het Aura A6 Dressoir behoort tot de collectie van Treku. Jesús Aldabaldetrecu richtte zijn bedrijf op in 1947. Hij begon in een kleine werkplaats in Zarautz, een dorp dat bekend staat om de traditie in houtbewerking en meubelmakerij. Nu, 70 jaar later, is het bedrijf in handen van de derde generatie en is het nog steeds gevestigd in Zarautz. Traditie en kwaliteit staan bij deze generatie, net zoals bij de oprichter, hoog in het vaandel. De ontwerpers Angel Martí & Enrique Delamo hebben zich in 2010 bij het ontwerpteam van Treku gevoegd. Sindsdien hebben ze onder andere de Aura collectie ontworpen.

Treku Aura A6 Dressoir


✓ Hoge kwaliteit
✓ Materiaal: dark sega eikenfineer, MDF, metaal
✓ Extra hoge poten
✓ Afmeting: b. 132 x h. 106 x d. 47 cm.
✓ Designers: Angel Martí & Enrique Delamo

Deze module betreft een voorbeeldopstelling, die u kant en klaar kunt bestellen. U kunt er ook voor kiezen uw eigen meubel samen te stellen. Dan heeft u de keuze uit het formaat, de indeling en het onderstel. Komt u er niet helemaal uit of wilt u graag extra informatie, neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag verder met het realiseren van uw droommeubel.

Vragen over het Aura A6 Dressoir van Treku?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Treku Aura A6 Dressoir.

Dit design product wordt bij u geleverd en wanneer nodig gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug!

Mats - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Angel Martí & Enrique Delamo
Garantie 2 jaar
Merk Treku
Diepte / Lengte 47 cm.
Hoogte 106 cm.
Breedte 132 cm.

Aura A6 Dressoir

b. 132 x h. 106 x d. 47 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 2.269,09

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit