Treku Aura A8-2 Dressoir

By Angel Martí & Enrique Delamo

Omschrijving

Het Treku Aura A8-2 Dressoir is een ontwerp van Angel Martí & Enrique Delamo. Als onderdeel van de Aura serie, is ook dit dressoir een topper die zal stralen in uw interieur. Bij het ontwerp van de Aura collectie hebben Martí en Delamo goed gekeken naar Scandinavisch design, waarin het hedendaagse met het traditionele gecombineerd wordt. Het hedendaagse voert de boventoon in het ontwerp, in de vorm van het witgelakte MDF. Het warme tobacco houtfineer daarentegen, is een duidelijke knipoog naar het verleden. Met drie laden, twee grote kastdeuren en vier open vakken is er genoeg ruimte voor uw spullen.

Het Aura A8-2 Dressoir staat op een slank metalen onderstel. Deze poten zijn 16 centimeter hoog en hebben de kleur grafiet. Het Dressoir is 196 centimeter breed, 84 centimeter hoog en 47 centimeter diep.

Het Aura A8-2 Dressoir behoort tot de collectie van Treku. Treku werd in 1947 opgericht en staat voor moderne en tijdloze meubels. De oprichter, Jesús Aldabaldetrecu, vond zijn ontwerpen geslaagd wanneer ze na jaren nog steeds mooi waren. Deze visie is door de jaren heen behouden en ook nu de derde generatie van de familie aan het roer staat, zorgen zij ervoor dat de meubels elementen bevatten van toen en nu. Zo vinden zij de perfecte balans tussen traditioneel en modern. De ontwerpers Angel Martí & Enrique Delamo ontwerpen sinds 2010 voor Treku.

Treku Aura A8-2 Dressoir


✓ Combineert modern met traditioneel
✓ Strak en tijdloos design
✓ Materiaal: tobacco houtfineer, MDF, metaal
✓ Afmeting: b. 196 x h. 84 x d. 47 cm.
✓ Designers: Angel Martí & Enrique Delamo

Deze module betreft een voorbeeldopstelling, die u kant en klaar kunt bestellen. U kunt er ook voor kiezen uw eigen meubel samen te stellen. Dan heeft u de keuze uit het formaat, de indeling, het onderstel en of u eventueel een wandkast toe wilt voegen. Komt u er niet helemaal uit of wilt u graag extra informatie, neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag verder met het realiseren van uw droommeubel.

Vragen over het Aura A8-2 Dressoir van Treku?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Treku Aura A8-2 Dressoir.

Dit design product wordt bij u geleverd en wanneer nodig gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug!

Mats - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Angel Martí & Enrique Delamo
Garantie 2 jaar
Merk Treku
Diepte / Lengte 47 cm.
Hoogte 84 cm.
Breedte 196 cm.

Aura A8-2 Dressoir

b. 196 x h. 84 x d. 47 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 2.507

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit