Treku Aura A8-3 Dressoir

By Angel Martí & Enrique Delamo

Omschrijving

Het Treku Aura A8-3 Dressoir is een ontwerp van Angel Martí & Enrique Delamo. Centraal in de Aura collectie staat het samenbrengen van het traditionele en het hedendaagse. Dit komt goed naar voren in het materiaal- en kleurgebruik. Naar eigen smaak kunt u uw eigen meubel samenstellen, maar omdat er zo veel keuze is, kan het ook handig zijn gebruik te maken van de voorbeeldopstellingen, zoals dit A8-3 Dressoir. Dit meubel is bekleed met sega eikenfineer. Dit hout kenmerkt zich door een grove structuur die ontstaan is door horizontale en verticale zaagsneden. Het dressoir heeft drie kastdeuren en één grote lade aan de linkerzijde. Deze onderdelen zijn ook uitgevoerd in sega eikenfineer. Het open vak is door middel van een plank in tweeën gedeeld en is van MDF met een witte lak.

Het Aura A8-3 Dressoir is geplaatst op cilindervormige metalen poten. Het onderstel is 16 centimeter hoog en heeft de kleur grafiet. Het dressoir heeft een breedte van 260 centimeter, een hoogte van 84 centimeter en een diepte van 47 centimeter.

Het Aura A8-3 Dressoir behoort tot de collectie van Treku. Het familiebedrijf Treku werd in 1947 opgericht door Jesús Aldabaldetrecu. Hij vestigde zijn werkplaats in zijn geboortedorp Zarautz. Dit dorp staat bekend om de traditie in meubelmakerij en houtbewerking, waardoor de kwaliteit van de ontwerpen zeer hoog is. Daarnaast wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van duurzaam gekapt hout en poogt Treku haar impact op het milieu zo klein mogelijk houden. Door de juiste balans van modern en traditioneel, wordt elk meubelstuk een tijdloze klassieker.

Treku Aura A8-3 Dressoir


✓ Combinatie van traditioneel en modern
✓ Tijdloos design
✓ Materiaal: sega eikenfineer, MDF, metaal
✓ Afmeting: b. 260 x h. 84 x d. 47 cm.
✓ Designers: Angel Martí & Enrique Delamo

Deze module betreft een voorbeeldopstelling, die u kant en klaar kunt bestellen. U kunt er ook voor kiezen uw eigen meubel samen te stellen. Dan heeft u de keuze uit het formaat, de indeling, het onderstel en of u eventueel een wandkast toe wilt voegen. Komt u er niet helemaal uit of wilt u graag extra informatie, neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag verder met het realiseren van uw droommeubel.

Vragen over het Aura A8-3 Dressoir van Treku?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Treku Aura A8-3 Dressoir.

Dit design product wordt bij u geleverd en wanneer nodig gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug!

Mats - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Angel Martí & Enrique Delamo
Garantie 2 jaar
Merk Treku
Diepte / Lengte 47 cm.
Hoogte 84 cm.
Breedte 260 cm.

Aura A8-3 Dressoir

b. 260 x h. 84 x d. 47 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 3.229,05

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit