Treku Aura TV Meubel

By Angel Martí & Enrique Delamo

Omschrijving

Het Treku Aura TV meubel is een ontwerp van Angel Martí & Enrique Delamo. Voor de Aura serie hebben de designers een voorbeeld genomen aan de Scandinavische landen, die traditie en het hedendaagse zo goed met elkaar weten te combineren. Met tradities is het ruim een halve eeuw oude familiebedrijf niet onbekend. Het is de Spanjaarden dan ook goed gelukt om de invloeden van toen te combineren met een moderne look, wat resulteert in prachtig tijdloos design.

Om u inzicht te geven in wat er allemaal mogelijk is binnen de Aura serie, hebben wij hier een aantal meubels geselecteerd die u direct online kunt bestellen:

  • Het Aura A1 tv-meubel heeft een walnoten body met compartimenten in grafiet. Bijgeleverd zijn drie stoffen interieurbakjes in de kleuren beige, bruin en grafiet, zoals te zien op de laatste foto. Het onderstel is uitgevoerd in grafiet.

  • Het Aura A3 tv-meubel heeft een body van eikenhout in de afwerking Kai zwart en okergele compartimenten. Bijgeleverd zijn drie stoffen interieurbakjes in de kleuren beige, bruin en grafiet, zoals te zien op de laatste foto. Het onderstel is uitgevoerd in grafiet.

  • Het Aura A2-2 tv-meubel heeft een eiken body met witte deuren, mosgroene (helemaal rechts) en oker gele compartimenten en lades. Het onderstel is uitgevoerd in grafiet.

  • Het Aura 51 tv-meubel is vervaardigd uit tobacco hout. De kast is verdeeld in twee brede lades, een open gedeelte in het midden en rechts een deur. Het open gedeelte in het midden is gelakt in de kleur Onix. Het onderstel is uitgevoerd in grafiet.

  • Het Aura 52 tv-meubel is gemaakt van houtfineer en is afgewerkt in de kleur Kai zwart met één walnoot compartiment. Aan de linkerkant zitten twee lades met opgesplitste fronten en hiernaast een open vak met twee kleine lades. Aan de rechterkant zitten twee deuren. Het onderstel is uitgevoerd in grafiet.


Toch liever zelf uw Aura TV-meubel samenstellen? Maak dan gebruik van onze configurator. Hier kunt u stap voor stap uw Aura samenstellen en personaliseren. Liever de kasten eerst in het echt zien? Kom dan een kijkje nemen in onze winkel! Om alvast inspiratie op te doen is er een pdf bestand toegevoegd onder kenmerken.

Ontwerp hier uw eigen Aura kast

Treku Aura TV meubel


✓ Traditioneel ontwerp
✓ Prachtig tijdloos design
✓ Keuze uit afmeting, kleur en afwerking
✓ Via de Aura configurator zelf samen te stellen

Vragen over het Aura TV meubel van Treku?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst
EthnicraftKorting op Ethnicraft
Ontvang nu tijdelijk 10% korting op de gehele collectie van Ethnicraft. Bekijk alles van Ethnicraft.

Dit design product wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Angel Martí & Enrique Delamo
Garantie 2 jaar
Merk Treku
Bijlagen Aura inspiratie Treku Houtstalen Treku Kleurstalen

Aura A1 TV-meubel

b. 196 x h. 61 x d. 47 cm.

Levertijd: 14 - 15 weken
€ 2.277

Aura A3 TV-meubel

b. 228 x h. 61 x d. 47 cm.

Levertijd: 14 - 15 weken
€ 2.753

Aura A2-2 TV-meubel

b. 260 x h. 52 x d. 47 cm.

Levertijd: 14 - 15 weken
€ 2.945

Aura 51 TV Meubel

b. 228 x h. 61 x d. 47 cm.

Levertijd: 14 - 15 weken
€ 3.193

Aura 52 TV Meubel

b. 260 x h. 52 x d. 47 cm.

Levertijd: 14 - 15 weken
€ 3.354

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit