Treku Aura TV Meubel

By Angel Martí & Enrique Delamo

Omschrijving

Het Treku Aura TV meubel is een ontwerp van Angel Martí & Enrique Delamo. Voor de Aura serie hebben de designers een voorbeeld genomen aan de Scandinavische landen, die traditie en het hedendaagse zo goed met elkaar weten te combineren. Met tradities is het ruim een halve eeuw oude familiebedrijf niet onbekend. Het is de Spanjaarden dan ook goed gelukt om de invloeden van toen te combineren met een moderne look, wat resulteert in prachtig tijdloos design. Om u een inzicht te geven in wat er allemaal mogelijk is binnen de Aura serie, hebben wij hier een aantal direct bestelbare voorbeeldopstellingen geplaatst. De modellen komen overeen in het feit dat er sega eikenhout in verwerkt is. Dit hout heeft horizontale en verticale zaagsneden, waardoor het eiken een grovere structuur krijgt. Naast materiaal, is ook de kleur een punt van aandacht. Met de kleur kunt u een contrasterend geheel vormen wat, in combinatie met onderstel, een perfecte balans weergeeft. Naast functioneel zijn de modellen ook prachtig om uw favoriete spullen in te etaleren.

Toch liever zelf uw Aura TV-meubel samenstellen? Dat kan middels onze Aura configurator. Hier kunt u stap voor stap uw Aura samenstellen en personaliseren. Liever de kasten eerst in het echt zien? Kom dan een kijkje nemen in onze winkel! Om alvast inspiratie op te doen is er een pdf bestand toegevoegd onder kenmerken.

Ontwerp hier uw eigen Aura kast

Treku Aura TV meubel


✓ Traditioneel ontwerp
✓ Prachtig tijdloos design
✓ 4 direct bestelbare varianten!
✓ Keuze uit afmeting, kleur en afwerking
✓ Via de Aura configurator zelf samen te stellen

Vragen over het Aura TV meubel van Treku?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Angel Martí & Enrique Delamo
Garantie 2 jaar
Merk Treku
Bijlagen Kleuren Treku Houtsoorten Treku Aura inspiratie

Aura A3-2 TV-meubel

b. 196 x h. 61 x d. 47 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 1.834

Aura A3 TV-meubel

b. 260 x h. 61 x d. 47 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 2.328

Aura A2 TV-meubel

b. 260 x h. 52 x d. 47 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 2.366

Aura A2-2 TV-meubel

b. 260 x h. 52 x d. 47 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 2.420

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit