Treku Aura TV Meubel

By Angel Martí & Enrique Delamo

Omschrijving

Het Treku Aura TV meubel is een ontwerp van Angel Martí & Enrique Delamo. Voor de Aura serie hebben de designers een voorbeeld genomen aan de Scandinavische landen, die traditie en het hedendaagse zo goed met elkaar weten te combineren. Met tradities is het ruim een halve eeuw oude familiebedrijf niet onbekend. Het is de Spanjaarden dan ook goed gelukt om de invloeden van toen te combineren met een moderne look, wat resulteert in prachtig tijdloos design.

Om u inzicht te geven in wat er allemaal mogelijk is binnen de Aura serie, hebben wij hier een aantal meubels geselecteerd die u direct online kunt bestellen:

  • Het Aura A1 tv-meubel heeft een walnoten body met compartimenten in grafiet. Bijgeleverd zijn drie stoffen interieurbakjes in de kleuren beige, bruin en grafiet, zoals te zien op de laatste foto. Het onderstel is uitgevoerd in grafiet.

  • Het Aura A3 tv-meubel heeft een body van eikenhout in de afwerking Kai zwart en okergele compartimenten.  Bijgeleverd zijn drie stoffen interieurbakjes in de kleuren beige, bruin en grafiet, zoals te zien op de laatste foto. Het onderstel is uitgevoerd in grafiet

  • Het Aura A2-2 tv-meubel heeft een eiken body met witte deuren, mosgroene (helemaal rechts) en oker gele compartimenten en lades. Het onderstel is uitgevoerd in grafiet


Toch liever zelf uw Aura TV-meubel samenstellen? Maak dan gebruik van onze configurator. Hier kunt u stap voor stap uw Aura samenstellen en personaliseren. Liever de kasten eerst in het echt zien? Kom dan een kijkje nemen in onze winkel! Om alvast inspiratie op te doen is er een pdf bestand toegevoegd onder kenmerken.

Ontwerp hier uw eigen Aura kast

Treku Aura TV meubel


✓ Traditioneel ontwerp
✓ Prachtig tijdloos design
✓ Keuze uit afmeting, kleur en afwerking
✓ Via de Aura configurator zelf samen te stellen

Vragen over het Aura TV meubel van Treku?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Angel Martí & Enrique Delamo
Garantie 2 jaar
Merk Treku
Bijlagen Kleuren Treku Houtsoorten Treku Aura inspiratie

Aura A1 TV-meubel

b. 196 x h. 61 x d. 47 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 1.891

Aura A3 TV-meubel

b. 228 x h. 61 x d. 47 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 2.297

Aura A2-2 TV-meubel

b. 260 x h. 52 x d. 47 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 2.463

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit