Treku Kabi Salontafel

By Ibon Arrizabalaga

Omschrijving

De Treku Kabi Salontafel, set van 2 is een ontwerp van Ibon Arrizabalaga. Een tafelblad met een lichte uitstraling in combinatie met een grof stalen frame, Treku had het met dit design niet beter kunnen doen. De verhoudingen zijn prachtig om naar te kijken.. Want waar het schuin aflopende tafelblad de overgang vormt met het metalen onderstel, is het juist het onderstel dat uniek is. Met een speling tussen de breedte- en diktematen van de tafelpoten krijgt het ontwerp vanuit elk perspectief een ander uiterlijk. Ondanks de grote toevoeging van gelakt metaal straalt de salontafel nog steeds de warmte uit van zijn land van herkomst, Spanje. De set is verkrijgbaar in uitvoeringen met een hout- of lakafwerking. Bij de set in wit en de set in blauw is het onderstel afgelakt in dezelfde kleur als het tafelblad. Bij de eiken set is het onderstel voorzien van een grafiet gekleurde lak.

De Kabi Salontafel bestaat uit een set van 2 tafels
Ø65 x h. 31 cm.
Ø80 x h. 37 cm.

Bent u op zoek naar een exclusieve uitvoering welke niet online verkrijgbaar is? Kom dan een kijkje nemen in onze winkel in ’s-Hertogenbosch! Onze interieuradviseurs helpen u daar graag verder.

Treku Kabi Salontafel, set van 2


✓ Van Spaanse herkomst
✓ Verkrijgbaar in 3 sets
✓ Functioneel & mooi voor het oog
✓ Met schuin aflopend tafelblad

Vragen over de Kabi Salontafel, set van 2 van Treku?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Treku Kabi Salontafel, set van 2.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Designer Ibon Arrizabalaga
Garantie 2 jaar
Merk Treku

Kabi Salontafel

Naturel Eiken - Grafiet

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 807

Kabi Salontafel

Blanco

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 1.041

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit