Treku Kai K1-3 TV-Meubel

By Jean Louis Iratzoki

Omschrijving

Het Treku Kai K1-3 TV-meubel is een ontwerp van Jean Louis Iratzoki. De Kai collectie van Treku staat bekend om de combinatie van hoogwaardig materiaal en frisse, moderne elementen. Het Kai K1-3 TV-meubel is een stijlvol en functioneel tv-meubel dankzij de ruime opbergmogelijkheden. Het zwarte eikenhout benadrukt het witte Italiaanse marmeren oppervlak, waardoor het meubel een luxueuze uitstraling krijgt. De zachte kleuren waarin de binnenzijde van het tv-meubel is gelakt komen tevens mooi tot hun recht dankzij deze donkere buitenkant. De achterwand is gelakt in een hemelsblauwe kleur en het open vak heeft een vanille kleurige lak.

Het tv-meubel is vervaardigd uit massief zwart eikenhout en heeft een breedte van 230,5 centimeter, een hoogte van 42 centimeter en is 48 centimeter diep.

Het Kai K1-3 TV-meubel behoort tot de collectie van Treku. Treku werd in 1947 opgericht door de Spaanse Jesús Aldabaldetrecu. Hij opende zijn werkplaats met als uitgangspunt slaapkamermeubels te ontwerpen maar breidde dit al snel uit tot woonkamermeubels. Zijn passie voor traditioneel werd gecombineerd met hedendaagse elementen waardoor moderne meubels ontstonden met een vleugje retro. Zowel kwaliteit en duurzaamheid staan bij het familiebedrijf hoog in het vaandel, wat terug te zien is in het productieproces en het materiaalgebruik. Er wordt namelijk uitsluitend gebruik gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bossen en de kwaliteit wordt in het gehele productieproces gewaarborgd.

Treku Kai K1-3 TV-meubel


✓ Bijzondere kleurcombinatie
✓ Luxueuze uitstraling
✓ Materiaal: massief zwart eikenhout, MDF, marmer
✓ Afmeting: b. 230,5 x h. 42 x d. 48 cm.
✓ Designer: Jean Louis Iratzoki

Deze module betreft een voorbeeldopstelling, die u kant en klaar kunt bestellen. U kunt er ook voor kiezen uw eigen meubel samen te stellen. Hier heeft u de keuze uit het formaat, de indeling en of u eventueel een marmeren plank toe wilt voegen. Komt u er niet helemaal uit of wilt u graag extra informatie, neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag verder met het realiseren van uw droommeubel.

Vragen over het Kai K1-3 TV-meubel van Treku?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Treku Kai K1-3 TV-meubel.

Dit design product wordt bij u geleverd en wanneer nodig gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug!

Mats - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Jean Louis Iratzoki
Garantie 2 jaar
Merk Treku
Diepte / Lengte 48 cm.
Hoogte 42 cm.
Breedte 230.5 cm.

Kai K1-3 TV-Meubel

b. 230.5 x h. 42 x d. 48 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 2.750,10

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit