Treku Kai K3-3 Opbergkast

By Jean Louis Iratzoki

Omschrijving

De Treku Kai K3-3 Opbergkast is een ontwerp van Jean Louis Iratzoki. De opbergkast maakt deel uit van de veelzijdige Kai collectie. Deze collectie kenmerkt zich door de configureerbare kasten die naar eigen smaak samen te stellen zijn. Er is echter zoveel keuze, dat het ook handig kan zijn om gebruik te maken van de voorbeeldopstellingen zoals deze Kai K3-3 Opbergkast. Dit meubel heeft een houten frame van massief donker eikenhout. In het hout zijn de houtnerven nog goed zichtbaar, waardoor de opbergkast een karakteristiek uiterlijk heeft. Verder zijn er twee kastdeuren toegevoegd die naar beneden geopend worden. De twee achterwanden zijn van MDF en hebben de kleur vanille en terracotta. Er is tevens een scheidingswand in terracotta kleur geplaatst, zodat u gemakkelijk een verdeling kunt maken in de kast.

De Kai K3-3 Opbergkast is 344 centimeter breed en 40 centimeter diep. De kast heeft twee hoogtes variërend tussen 118 centimeter en 42 centimeter.

De Kai K3-3 Opbergkast behoort tot de collectie van Treku. Het verhaal van Treku begon in 1947, toen Jesús Aldabaldetrecu zijn werkplaats opende in de Spaanse kustplaats Zarautz. In zijn werkplaats stond kwaliteit centraal en dit werd dan ook in het gehele productieproces gewaarborgd. Deze waarde is ook nu nog zeer belangrijk, nu het bedrijf in handen is van de derde generatie. Er wordt daarom gebruik gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bossen zodat de impact op het milieu zo klein mogelijk is en de kwaliteit van het hout gegarandeerd wordt. Op deze manier ontstaan er duurzame en moderne kast voor in ieder interieur.

Treku Kai K3-3 Opbergkast


✓ Duurzaam hout
✓ Karakteristieke kast
✓ Materiaal: massief eiken, MDF
✓ Afmeting: b. 344 x h. 118/42 x d. 40 cm.
✓ Designer: Jean Louis Iratzoki

Deze module betreft een voorbeeldopstelling, die u kant en klaar kunt bestellen. U kunt er ook voor kiezen uw eigen meubel samen te stellen. Hier heeft u de keuze uit het formaat, de indeling en of u eventueel een marmeren plank toe wilt voegen. Komt u er niet helemaal uit of wilt u graag extra informatie, neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag verder met het realiseren van uw droommeubel.

Vragen over de Kai K3-3 Opbergkast van Treku?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Treku Kai K3-3 Opbergkast.

Dit design product wordt bij u geleverd en wanneer nodig gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug!

Mats - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Jean Louis Iratzoki
Garantie 2 jaar
Merk Treku
Diepte / Lengte 40 cm.
Hoogte 118/42 cm.
Breedte 344 cm.

Kai K3-3 Opbergkast

b. 344 x h. 118/42 x d. 40 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 3.405,18

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit