Treku Kai Opbergkast

By Jean Louis Iratzoki

Omschrijving

De Treku Kai Opbergkast is ontworpen door Jean Louis Iratzoki. Het leuke aan Treku is dat u zelf deze kast kan samenstellen, precies zoals u dat graag wilt. U kiest de afmetingen, materialen, kleuren en accessoires en creëert zo een uitvoering die naadloos aansluit bij uw persoonlijke smaak en stijl. Vanzelfsprekend hebben alle elementen uit de Kai serie wel een duidelijk design, waardoor ze samen een prachtig geheel vormen. Zo valt de opbergkast op door het open houten geraamte, waardoor de Kai Opbergkast ook perfect als room divider gebruikt kan worden. Het geraamte is vervaardigd uit eikenhout en kan in verschillende kleuren gelakt worden. Door de lak heen blijven de houtnerven zichtbaar, wat de kast een karakteristiek uiterlijk geeft. U kunt naar eigen inzicht de kast inrichten met gekleurde achterwanden, lades en houten planken. Ook is het mogelijk om de houten legplanken te vervangen door marmeren platen (wit Carrera of zwart Markina marmer) voor een luxueuze finish.

Het kan best een ingewikkeld karwei zijn om de perfecte Kai Opbergkast samen te stellen, dankzij de uitgebreide keuzemogelijkheden. U kunt ons geloven als we zeggen dat het de moeite waard is. In onze winkel in ’s Hertogenbosch kunt u alle mogelijkheden ontdekken en samen met ons aan de slag gaan aan het ontwerpen van uw eigen droomuitvoering. Om alvast inspiratie op te doen is er een pdf bestand toegevoegd onder kenmerken.

Treku Kai Opbergkast


✓ Stel uw eigen droomuitvoering samen
✓ Onderdeel van de Kai-serie
✓ Slank en elegant design
✓ Keuze uit verschillende houtsoorten en kleuren
✓ Direct bestelbare varianten online!

Vragen over de Kai Opbergkast van Treku?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Treku Kai Opbergkast.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Jean Louis Iratzoki
Garantie 2 jaar
Merk Treku
Bijlagen Treku Kleuren Treku Houtsoorten Kai inspiratie

Kai K6 Opbergkast

b. 117 x h. 156 x d. 40 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 2.887

Kai K19 Opbergkast

b. 344 x h. 118 x d. 40 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 3.746

Kai K10 Opbergkast

b. 230,5 x h. 118 x d. 40 x cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 3.857

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit