Treku Lauki Dressoir

By Ibon Arrizabalaga

Omschrijving

Het Treku Lauki Dressoir is een ontwerp van Ibon Arrizabalaga én uzelf! Want hoewel Ibon Arrizabalaga verantwoordelijk is voor de designtaal van de Lauki Serie, kunt u het meubel helemaal naar wens samenstellen. Lauki staat bekend om zijn fijne en strakke belijning, waarbij gebruik is gemaakt van een slanke omlijsting van een halve centimeter diepte bij iedere module. Middels de omlijsting krijgt het Lauki Dressoir ook een minimalistische uitstraling, en past zich daardoor perfect aan in uw interieur. Van de losse Lauki Modules kunnen verschillende combinaties gemaakt worden. Hieronder zijn een aantal varianten voor u samengesteld. In de ene module is gebruik gemaakt van een metalen onderstel wat de kast een luchtige uitstraling geeft, waarbij de andere kast juist voorzien is van dikke steuntjes van 2.7 centimeter.

Om u een beeld te geven van wat de mogelijkheden zijn bieden wij online vier varianten aan die direct te bestellen zijn.

  • Het Lauki 105 Dressoir staat op een basis in naturel eiken op een onderstel in de kleur grafiet. De module met vijf deuren is eveneens gelakt in de kleur grafiet met één open gedeelte in de kleur okergeel.

  • Het Lauki 106 Dressoir is geheel uitgevoerd in de kleur Indian met twee compartimenten in tobacco hout. De kast heeft vier deuren en één open vak.

  • Het Lauki 109 Dressoir is gelakt in de kleur Onyx met een onderstel uitgevoerd in grafiet. De kast is verdeeld in zes deuren met erachter telkens een legplank.

  • Het Lauki 110 Dressoir is gelakt in de kleur Forest en heeft drie deuren met erboven drie laden. Het onderstel is uitgevoerd in grafiet.


Natuurlijk zijn er nog veel meer opties bij de Lauki serie. U kunt kiezen uit verschillende houtsoorten en lakkleuren, maar ook het onderstel heeft u voor het kiezen. Iedere Lauki is dus echt uniek. We snappen dat het aantal mogelijkheden nogal overweldigend is. Daarom nodigen we u graag uit om bij ons langs te komen in onze winkel in ’s Hertogenbosch, om in alle rust de opties te verkennen en samen een droomuitvoering samen te stellen. Om alvast inspiratie op te doen is er een pdf bestand toegevoegd onder kenmerken.

Bekijk alle Treku Lauki kasten

Treku Lauki Dressoir


✓ Slank en elegant design
✓ Direct bestelbare varianten!
✓ Verschillende houtsoorten en kleuren
✓ Stel uw eigen droomuitvoering samen

Vragen over het Lauki Dressoir van Treku?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Treku Lauki Dressoir.
EthnicraftKorting op Ethnicraft
Ontvang nu tijdelijk 10% korting op de gehele collectie van Ethnicraft. Bekijk alles van Ethnicraft.

Dit design product wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Ibon Arrizabalaga
Garantie 2 jaar
Merk Treku
Bijlagen Lauki inspiratie Treku Houtstalen Treku Kleurstalen

Lauki 109 Dressoir

b. 192 x h. 72 x d. 45 cm.

Levertijd: 14 - 15 weken
€ 2.632

Lauki 110 Dressoir

b. 192 x h. 72 x d. 45 cm.

Levertijd: 14 - 15 weken
€ 3.144

Lauki 105 Dressoir

b. 256 x h. 55 x d. 52 cm.

Levertijd: 14 - 15 weken
€ 3.280

Lauki 106 Dressoir

b. 256 x h. 54 x d. 45 cm.

Levertijd: 14 - 15 weken
€ 3.667

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit