Treku Lauki L1 Dressoir

By Ibon Arrizabalaga

Omschrijving

Het Treku Lauki L1 Dressoir is een ontwerp van Ibon Arrizabalaga. De Lauki collectie is een modulair en zeer functioneel opbergsysteem. Een meubel is opgebouwd uit verschillende compartimenten die naast en boven elkaar geplaatst kunnen worden. De kasten in de Lauki collectie hebben allemaal een kenmerkend element. Ze zijn namelijk omkaderd met een slanke rand van een halve centimeter dik. Hierdoor oogt het geheel strak en minimalistisch. Het Lauki L1 Dressoir bestaat uit vier kasten van MDF, welke aan de muur bevestigd dienen te worden. De kasten zijn afgewerkt met een terracotta kleur lak. Het lager liggende middenstuk heeft een opstaande rand van naturel eikenfineer.

Het Lauki L1 Dressoir heeft een totale breedte van 272 centimeter, is 36 centimeter hoog en 38 centimeter diep.

Het Lauki L1 Dressoir behoort tot de collectie van Treku. Het familiebedrijf werd in 1947 opgericht door de Spaanse Jesús Aldabaldetrecu. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer van het bedrijf en is Treku een van de industriële leiders op de Spaanse markt. Het bedrijf is altijd trouw gebleven aan de nauwkeurigheid en de samenhang van producten die voor de oprichter belangrijk waren. Dit resulteert in meubels van hoge kwaliteit en een strakke vormgeving. De ontwerper Ibon Arrizabalaga heeft zich al in 1998 bij het Treku designteam gevoegd en is sindsdien mede verantwoordelijk voor de ontwerpen.

Treku Lauki L1 Dressoir


✓ Kwalitatief hoogstaand
✓ Strak en minimalistisch design
✓ Materiaal: naturel eikenfineer, MDF
✓ Afmeting: b. 272 x h. 36 x d. 38 cm.
✓ Designer: Ibon Arrizabalaga

Deze module betreft een voorbeeldopstelling, die direct te bestellen is. U kunt er ook voor kiezen om uw eigen meubel samen te stellen. U kunt dan kiezen of u modules op de grond wilt plaatsen, de modules stapelen of aan de muur wilt bevestigen. Tevens heeft u de keuze tussen verschillende formaten, kleuren en onderstellen. Komt u er niet helemaal uit of wilt u graag extra informatie, neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag verder met het realiseren van uw droommeubel.

Vragen over het Lauki L1 Dressoir van Treku?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Treku Lauki L1 Dressoir.

Dit design product wordt bij u geleverd en wanneer nodig gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug!

Mats - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Ibon Arrizabalaga
Garantie 2 jaar
Merk Treku
Diepte / Lengte 38 cm.
Hoogte 36 cm.
Breedte 272 cm.

Lauki L1 Dressoir

b. 272 x h. 36 x. d. 38 cm.

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 1.780,87

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit