Gubi TS Salontafel Glas Ø 105 cm.

By GamFratesi

Omschrijving

De Gubi TS Salontafel Glas Ø 105 cm. is een ontwerp van GamFratesi.

GamFratesi Design Studio creëert ontwerpen waarbij de combinatie tussen traditie en innovatie een belangrijke rol speelt. Designerduo achter de oprichting van GamFratesi wordt gevormd door Enrico Fratesi en Stine Gam. Beiden zijn designers behorende tot de nieuwste generatie van meubeldesigners. Doordat Gam afkomstig is uit Denemarken en Fratesi uit Italië kennen beiden bovendien een geheel verschillende culturele achtergrond. Dit weten zij op een succesvolle manier te gebruiken in hun designs. Door te zoeken naar uitersten en juist deze te combineren tot een ontwerp ontstaan er bijzonder verrassende meubelen.

De Deense onderneming Gubi kent al bijna een halve eeuw succes. Begonnen als klein familiebedrijf, uitgegroeid tot een wereldwijd succesvol designlabel. Ondanks het succes heeft Gubi altijd vastgehouden aan haar eigen perspectieven. De ontwerpen worden allen gekenmerkt door eenvoud en vernieuwing, waarbij karakteristieken uit verleden, heden en toekomst samengebracht worden. De uitgebreide collectie is inmiddels erg veelzijdig en kent vele successen. Het assortiment bevat vele designiconen waaronder de TS Salontafel die afkomstig is uit de TS-collectie.

De TS Salontafel Glas Ø 105 cm. van Gubi heeft een zwart metalen onderstel. Het blad wordt vervaardigd uit glas en is mogelijk in de kleuren grijsblauw, oyster white, vintage red, dusty green of gaphite black naar keuze. De diameter van de tafel bedraagt 105 centimeter, de hoogte bedraagt 40 centimeter.

Naast deze uitvoering van de salontafel zijn er ook ander afmetingen en varianten leverbaar, bijvoorbeeld met een blad van marmer. Welk meubel u ook kiest uit de TS Collection, allen zijn bijzonder mooi!

Gubi TS Salontafel Glas Ø 105 cm.


✓ Tal van mogelijkheden
✓ Onderstel in zwart metaal
✓ Combinatie van Deens en Italiaans design
✓ Afmeting: Ø 105 x h. 40 cm.
✓ Design: GamFratesi

Vragen over de TS Salontafel Glas van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Gubi TS Salontafel Glas.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
Materiaal Glas
Designer GamFratesi
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Hoogte 40 cm.
Diameter 105 cm.
Bijlagen Productinformatie

TS 105 - Dusty Green

Onderstel Zwart

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.657

TS 105 - Graphite Black

Onderstel Zwart

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.657

TS 105 - Grijsblauw

Onderstel Zwart

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.657

TS 105 - Oyster White

Onderstel Zwart

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.657

TS 105 - Vintage Red

Onderstel Zwart

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.657

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit