Design Barbecues

Eén van de leukste dingen om te doen in de zomer is lang tafelen en optimaal genieten van het prachtige weer. Uren in de keuken staan is vaak ongezellig omdat u ver van uw gezelschap bent. Een design barbecue is de ideale oplossing! U kunt in de tuin het eten bereiden en daarnaast is het eten ook nog eens heerlijk. Kies voor een prachtig design uit onze collectie en u kunt uw gasten geheel ontvangen in stijl.

8 items

8 items

Design barbecues bij MisterDesign

De Weltevree Outdoor Oven is een zeer populair design. De design barbecues zijn stevig en in combinatie met de overige accessoires bereidt u eenvoudig de lekkerste gerechten. Daarnaast is de oven gemaakt van Corten staal waardoor u het ontwerp het hele jaar buiten kunt laten staan. Na verloop van tijd krijgt de oven een roestige laag en deze laag beschermt het staal tegen doorroesten. Bovendien geeft dit ook karakter aan het stoere ontwerp.

Draagbare barbecues

Bent u opzoek naar een kleiner, handzaam design? Dan is de RS Barcelona Mon Oncle draagbare barbecue iets voor u. Dit leuke design is vormgegeven als een koffer en hierdoor eenvoudig mee te nemen naar uw gewenste locatie. Perfect voor een picknick in het park, een romantisch diner op het balkon of gewoon een gezellige lunch in de tuin. Daarnaast is de draagbare barbecue ook eenvoudig te demonteren. Hierdoor kunt u hem gemakkelijk schoonmaken en er zo nog langer van genieten!