Design parasols

Op zoek naar een design zweefparasol of staande parasol? Een design parasol zorgt ervoor dat je stijlvol langdurig kunt genieten in uw tuin, terras of balkon. MisterDesign heeft een aantal hoogwaardige design parasols van het gerenommeerde merk Extremis in collectie. Een design parasol kan perfect gecombineerd worden met één van de vele design tuinsets.

27 items

27 items

Design parasols bij MisterDesign

Design parasols zijn perfect voor wanneer het warm is en u liever in de schaduw zit. Met een tuinparasol creëert u gemakkelijk zelf schaduw en bent u niet afhankelijk van bijvoorbeeld een boom om voor schaduw te zorgen. Bij MisterDesign vindt u verschillende parasols van Extremis. Allemaal even functioneel en gemaakt van stevige materialen. Een handig design is de Hopper Shade Schaduwdoek. Deze is speciaal ontworpen voor de Hopper tuintafel. Ook een parasol met voet zit in het assortiment. Enkele hebben zelf wieltjes onder de voet waardoor u de parasol eenvoudig kunt verplaatsen.

Design zweefparasol

Als u opzoek bent naar een mooie zweefparasol met voet is de Kosmos Parasol van Extremis het perfecte design. Deze parasol is zo ontworpen dat het doek zich opent als een waaier. Hierdoor is de parasol gemakkelijk te openen en te sluiten. Een zwevende parasol is ideaal omdat u dan geen hinder ervaart van de voet. Daarnaast kunt u kiezen voor de vorm van het doek. Een vierkante parasol of een ronde parasol, net wat het beste bij uw buitenruimte past.