Design Tuinmeubelen

Met design tuinmeubelen wordt het zomers pas echt genieten in de tuin. Dan kunnen de tuindeuren en ramen weer lekker open, worden de bloemen buiten gezet en de design tuinmeubels uit de schuur gehaald. Genieten van het zonnetje onder het genot van een drankje op een van de prachtige design tuinstoelen. En ’s avonds, dan schuift iedereen voor het diner aan, aan een design tuintafel! Genieten met de grote G doe je met de design tuinstoelen en design tuintafels van MisterDesign!

378 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

378 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tuinstoelen

Design tuinstoelen zijn in de meeste gevallen gemaakt van kunststof. Door het gebruik van dit materiaal zijn de stoelen uitermate geschikt voor buitengebruik. Het design merk EMU heeft daarentegen veel stoelen van staal, hierdoor zijn ze geschikt voor intensief gebruikt en kunt u de stoelen gerust lang buiten laten staan. Ook de populaire Eames Plastic Chairs zijn als tuinstoelen te gebruiken, mits er gekozen wordt voor een gepoedercoat onderstel.

Tuintafels

Een design tuintafel is een tafel die uitermate geschikt is voor buitengebruik in uw tuin en daarnaast voorzien van een prachtig design. U heeft de keuze uit kunststof, metalen of houten tafels. Ieder materiaal heeft andere eigenschappen. Houten tafels zijn zeker geschikt voor buitengebruik, maar bij tafels van bijvoorbeeld Piet Boon kunnen geleverd worden met beschermhoes zodat de tafel extra lang mooi blijft bij slechter weer. Een kunststof tafel kan daarentegen uitstekend tegen buitengebruik en is makkelijk schoon te maken, ook het verplaatsen van de kunststof tafels is eenvoudig doordat de tafels niet zwaar zijn. Op zoek naar een design tuintafel voor intensief en langdurig gebruik? Kies dan voor een metalen tuintafel, een metalen tuintafel is robuust, kan tegen vrijwel alle weersomstandigheden en is makkelijk schoon te maken.

Tuinbanken

Een design tuinbank is een bank die geschikt is voor buitengebruik en die u extra comfort geeft. Evenals tuintafels en stoelen zijn tafels in meerdere materialen te verkrijgen. Merken zoals EMU en Functionals bieden prachtige degelijke tafels aan waar u nog jarenlang plezier van zult hebben. Daarentegen kunt u de tafels eenvoudig combineren met de bijpassende stoelen zodat u zelf of door middel van onze adviseurs een prachtige design tuinset kunt samenstellen.

Ligbedden

Een design ligbed is een relax stoel die bedoeld is voor buitengebruik. Onze favoriet is het Shine Ligbed van EMU. Dit prachtige ligbed wordt door verscheidene hotels en vakantiehuizen gebruikt voor dagelijks intensief gebruik. Het ligbed is dan ook oersterk en zeer makkelijk te verplaatsen doordat aluminium gebruikt wordt, een sterk lichtgewicht materiaal.

Bent u opzoek naar design tuinmeubelen? Bekijk dan het uitgebreide assortiment van MisterDesign