Design tuinstoelen

De tuin is een verlengde van uw woonkamer; een omgeving waar u even kunt ontspannen of lange zwoele zomeravonden kunt doorbrengen. Het is dan ook logisch dat u graag prachtige design tuinstoelen in uw tuin wilt! Dan kunt u extra lekker genieten van het tafelen of relaxen in de tuin. MisterDesign heeft zowel industrieel als op de natuur geïnspireerde stoelen, deze zijn in meerdere materiaal soorten verkrijgbaar. Zoekt u een houten tuinstoel? Of kiest u liever voor een metalen of kunststof stoel? Zeker met het wisselvallige weer in Nederland is een metalen of kunststof stoel vaak beter geschikt. Ieder materiaal heeft zijn eigen voordelen, onze adviseurs helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Naast het materiaal en de grote collectie heeft u ook de keuze uit een tal van kleuren, op deze manier kunt u zelf de perfecte combinatie maken.

118 items

118 items

Gebruik design tuinstoelen

Design tuinstoelen zijn er in alle soorten en maten. Op zoek naar een tuinstoel die u zorgeloos buiten kunt laten staan? Kies dan voor stoelen vervaardigd uit polypropyleen of aluminium. Deze kunnen tegen weer en wind! Is het zomerseizoen voorbij, dan raden we aan de meubels netjes en droog op te bergen, zodat ze ook de seizoenen daarna als nieuw blijven. Zeker voor een kunststof stoel is dit van belang, gezien deze gevoelig zijn voor verkleuring onder invloed van zonlicht.

Onderhoud design tuinstoelen

Goed onderhoud voor design tuinstoelen zijn belangrijk, zeker voor hout. Gebruik voor het schoonmaken van uw houten tuinstoelen altijd speciale tuinmeubelreiniger, onze adviseurs kunnen u uitstekend helpen bij het kiezen van het juiste reinigingsmiddel. Het onderhouden van metalen en kunststof stoelen is eenvoudiger, met een eenvoudig sopje kunnen de design tuinstoelen onderhouden worden. Bij metalen tuinstoelen is het wel van belang dat u krassen voorkomt, als de coating of lak beschadigd kan het ervoor zorgen dat er een roestplek ontstaat. Wanneer u kiest voor gepoedercoat staal heeft u hier geen last van.