tuintafels categorie banner

Design tuintafels

Een design tuintafel is niet alleen heel praktisch, maar ook heel mooi. Zo'n tafel kan op verschillende manieren gebruikt worden; om lekker aan te eten, maar ook bijvoorbeeld voor een gezellige avond of om gewoon een boekje te lezen. Waar u ook voor kiest; een design tuintafel past altijd. U koopt een mooie design tuintafel via MisterDesign.

112 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

112 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Houten tuintafel

Een houten tuintafel is een tafel waarvan in velen gevallen minimaal het blad van hout is. Een populaire houten design tuintafel is de Anne eettafel van Piet Boon. Deze tafel is weerbestendig en kan optioneel geleverd worden met een beschermhoes voor de wintermaanden. Een goed alternatief is de S1040 Tuintafel van design merk Thonet. Het onderstel van deze houten tafel is uitgevoerd in roestvrij staal en daardoor prima geschikt voor buitengebruik. Deze tafel is tevens prachtig te combineren met de S40 of S40F tuinstoellen. Naast deze twee populaire modellen heeft MisterDesign een groot assortiment aan houten tuintafels, waaronder van Borek. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Metalen tuintafel

Een tuintafel van metaal is uitermate geschikt voor buitengebruik, tevens is een metalen tuintafel makkelijk schoon te maken en te onderhouden. Merken zoals Vitra, Functionals en EMU hebben tafels in hun assortiment die volledig gemaakt zijn van metaal.

Ronde tuintafel

Een ronde tuintafel heeft als voordeel dat niemand aan het hoofd van de tafel hoeft te zitten, hierdoor is de tafel ideaal geschikt als lunch- of dinertafel. Ronde design tuintafels zijn zowel in hout als kunststof verkrijgbaar, iedere materiaal soort heeft zijn eigen eigenschappen.

Vierkante tuintafel

Een vierkante tuintafel is het meest gekozen formaat, MisterDesign heeft een groot assortiment aan vierkante design tuintafels. Wat dacht u van de vierkante EMU Star tafel? Deze tafel is verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren en 2 formaten, door de robuuste uitvoering is deze tafel geschikt voor intensief en langdurig gebruik. Een alternatief is de T-Table van Functionals, de stalen top buigt mee door rekening te houden met oneffen oppervlakken. Hierdoor staan alle vier de poten altijd op de grond, ideaal dus!

Bent u op zoek naar een design tuintafel? MisterDesign heeft het grootste assortiment van Nederland en België