Outdoor hot tubs

Met design hot tubs voor buiten wordt het pas echt genieten in de tuin! En het maakt niet eens uit of het nu winter of zomer is, want doordat de hot tubs opgewarmd kunnen worden, geniet u ieder seizoen van een bijzonder spa-gevoel in uw eigen vertrouwde omgeving. Bekijk al onze outdoor hot tubs op deze pagina.

4 items

4 items

Hot tubs van Weltevree

Het Nederlandse outdoor designlabel Weltevree heeft een aantal speelse, opvallende en tijdloze hot tubs in de collectie. De Dutchtub Wood heeft een traditionelere, warme uitstraling en de Dutchtub Original is super origineel! de buitenbaden worden op verrassende wijze opgewarmd.

Design hot tubs bij MisterDesign

Met een Hottub in de tuin haalt u het wellness gevoel naar uw eigen buitenruimte. Een ideale manier om te ontspannen en u kunt er in elk seizoen gebruik van maken. In ons assortiment vindt u mooie hottubs van het Belgische Weltevree. Stevige en functionele ontwerpen waarmee u nog meer kunt genieten van het buitenleven. U heeft de keuze uit drie varianten, allemaal even stijlvol!

Houten hot tub

Bent u opzoek naar een mooie houten hottub? Dan is de Dutchtub Wood van Weltevree iets voor u. Deze houtgestookte hottub warmt u op door middel van het maken van een vuurtje in het vuurmandje. Dek het af met het vuurschild en het water wordt vanzelf lekker warm. Het vuurmandje werkt als een hottubkachel en hierdoor kunt u lang genieten van het design. Om het bad in de winter te beschermen is er ook een aparte wintercover verkrijgbaar. Deze zorgt er ook voor dat het water sneller warmer wordt bij koude temperaturen.