tuin potten en bakken categorie banner

Design Plantenbakken

Met design potten en bakken kan je nog meer genieten van de mooiste bloemen en planten binnen- en buitenhuis. Hang ze op, zet ze neer of doe ze in een standaard. Met de design potten en bakken kan het echt alle kanten op gaan! Kies bijvoorbeeld voor de elegante Ferm Living Plant Box plantenbak als roomdivider of voor een stijlvolle Bau Pot van Ferm Living. Leuk voor op de grond of op tafel. Een keer afwisselen met een plantenstandaard? Ook dat kan! Met de design plantenbakken en design plantenpotten blaas je weer nieuw leven in je interieur!

10 items

10 items

Design plantenbakken bij MisterDesign

Mooie planten en bloemen kunnen natuurlijk niet missen in uw buitenruimte. Ze voegen sfeer toe aan iedere tuin en u fleurt eenvoudig uw balkon op met plantenbakken gevuld met de mooiste bloemen. Om de bloemen en planten echt goed tot hun recht te laten komen heeft u mooie design plantenbakken nodig. Ook deze vindt u in ons assortiment. Met een item uit de populaire Ferm Living Plantenbak Plant box serie zit u altijd goed. Daarnaast zijn er ook stijlvolle designs van Ferm Living zoals de Bau Balcony Box die u eenvoudig aan de reling van uw balkon kunt hangen.

Design bloempotten

De mooiste bloemen zet u in uw tuin in een stijlvolle design bloempot. De Bau Pot van Ferm Living is een perfect design wat zowel geschikt is voor binnen als buiten. Een elegant ontwerp verkrijgbaar in verschillende kleuren die passen in elke buitenruimte. Heeft u al een mooie pot maar wilt u deze liever niet op de grond zetten? Kies dan voor een mooie plantenstandaard. De Wire Base Standaard van Menu is hier perfect voor. Het ranke design is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en twee kleuren.

Design plantenbakken voor buiten

Design plantenbakken zijn de perfecte manier om uw tuin of balkon een upgrade te geven. Verkrijgbaar in allerlei soorten en maten en daarnaast ook in verschillende kleuren. U kunt kiezen voor eigentijdse design plantenbakken maar er zijn ook meer aparte designs te vinden zoals de Calice Vaas van Kartell. Een eigenwijs design verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren waar u uw mooiste bloemen in kunt zetten. Houdt u meer van een ingetogen look? Dan zijn de designs van Ferm Living of HAY wellicht wat voor u!