tuinverlichting categorie banner

Design tuinverlichting

Design tuinverlichting is niet alleen handig maar het brengt ook een hoop sfeer in je tuin. Met de design buitenverlichting kan je kiezen uit hanglampen, tafellampen en vloerlampen van de bekendste designmerken. Kies bijvoorbeeld voor de Gregg of Havana outdoor hanglamp van Forscarini. Een unieke lamp die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden.

101 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3

101 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Design Tuinverlichting bij MisterDesign

Bij een knusse en gezellige tuin hoort ook fijne design tuinverlichting. Naast verlichting voor binnen vindt u in ons assortiment ook outdoor verlichting. Er zijn functionele design tuinlampen zoals bijvoorbeeld de Bonbori Outdoor Tafellamp van Brokis. Een handzaam design wat u eenvoudig verplaatst naar verschillende plekken. Ook boven uw tuintafel mogen design tuinlampen niet ontbreken. Kies voor een lamp zoals The Disc van Wünder. Een vrolijk design wat eenvoudig aan de tafel bevestigd kan worden, ideaal!

Design buitenverlichting

Naast hanglampen en draagbare lampen zijn er ook design buitenlampen voor aan de wand die uw tuin verlichten en sfeer brengen wanneer de nacht valt zoals de Camouflage designs van Flos. Een andere stijlvolle design buitenlamp voor aan de wand is de Box 3.0 of Box 4.0 beide van Wever en Ducré. Ook staande outdoor lampen vindt u bij MisterDesign. Een unieke design buitenlamp staand is de BABYLON lamp van DEDON. Een multifunctioneel ontwerp want naast vloerlamp kan deze lamp ook gebruikt worden als krukje of bijzettafeltje.

Design buitenverlichting

Voor design buitenverlichting van merken zoals FLOS, HAY en Brokis bent u bij MisterDesign aan het juiste adres. In de collectie zijn populaire modellen te vinden waaronder de PC Portable van HAY. Een handig design wat snoerloos is en dus eenvoudig op iedere plek neergezet kan worden. Een ander populair design dat eveneens draagbaar is en zeer functioneel is de Bonbori Outdoor Tafellamp van Brokis. Ook FLOS heeft diverse prachtige designs waaronder de Belhop Tafellamp. Deze moderne lamp zal op iedere tuintafel prachtig staan.