Anglepoise Type 75 Desk Lamp Bureaulamp

By Sir Kenneth Grange

Omschrijving

De Anglepoise Type 75 Desk Lamp Bureaulamp is een ontwerp van Sir Kenneth Grange. De Type 75 is een herinterpretatie van de original Anglepoise voor de 21e eeuw. Het design van deze bureaulamp stamt uit 2004 en is de perfecte mix tussen vorm en functie. Het model is niet voor niets de meest verkochte uit de collectie. Sir Kenneth Grange, design director bij Anglepoise, heeft bij dit model voortgeborduurd op het ingenieuze veersysteem bedacht door George Carwardine in 1932. Hierdoor is het geraamte van de lamp super flexibel en blijft hij perfect in balans. Dit maakt de lamp uiterst geschikt als leeslamp of bureaulamp. De lamp is gemaakt van aluminium met accenten van chroom en is afgewerkt met een matte laag verf in de kleur Jet Black of Alpine White. Tevens is er een geborstelde aluminium variant beschikbaar. Ook de gietijzeren voet van de lamp is bekleed met een laagje aluminium of verf.

De lamp is maximaal 66 centimeter hoog, 46 centimeter breed en het geraamte staat op een voet met een diameter van 20 centimeter. De lampenkap is 14 centimeter breed en 19 centimeter hoog. Het snoer heeft een lengte van 200 centimeter en de lamp wordt geleverd inclusief lichtbron. De schakelaar is stijlvol verwerkt aan de achterzijde van de lampenkap. De flexibele lampenkap kan op en neer gekanteld worden tot een hoek van 25 graden. Bovendien kan de lampenkap zowel naar links als naar rechts worden gedraaid. Voor meer informatie zie de bijlagen.

De Type 75 Desk Lamp Bureaulamp is een product van Anglepoise. Het Engelse designmerk vindt zijn oorsprong in 1932, toen George Carwardine de iconische Original 1227 Desk Lamp ontwikkelde met ingenieuze veertechniek. De collectie is inmiddels enorm uitgebreid en voor iedere plek in huis is er een passende Anglepoise lamp te vinden. De combinatie van modern design en de functionele waarde, maken het merk – en in het bijzonder dit model – enorm populair.

Anglepoise Type 75 Desk Lamp Bureaulamp


✓ Modern industrieel design
✓ Flexibel en in balans dankzij ingenieus veersysteem
✓ In geborsteld aluminium, zwart of wit
✓ Materiaal: aluminium, chroom
✓ Lichtbron (inbegrepen): 1 x LED E27 2700K 5W
✓ Afmetingen: b. 46 x h. 66 cm. (maximaal)
✓ Designer: Sir Kenneth Grange

Vragen over de Type 75 Desk Lamp Bureaulamp van Anglepoise?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Anglepoise Type 75 Desk Lamp Bureaulamp.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Sir Kenneth Grange
Garantie 2 jaar
Merk Anglepoise
Breedte 46 cm.
Hoogte 66 cm.
Opties Hoogte verstelbaar, LED, Richtbare lichtbron
Kabel Lengte 200 cm.
Soort lichtbron 1 x LED E27 2700K 5W
Bijlagen Productinformatie Extra informatie lampenkap Extra informatie lampenkap Montagehandleiding

Type 75 Desk Lamp

Jet Black

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 281

Type 75 Desk Lamp

Silver Lustre

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 281

Type 75 Desk Lamp

Alpine White

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 281

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit