Notre Monde Umbrellas Dienblad

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

Het Notre Umbrellas Dienblad is een ontwerp van Dawn Sweitzer. Dit dienblad straalt één en al zomer uit. Op het glazen blad staat een patroon van parasols, die meteen doen denken aan die heerlijke vakanties naar de zon. Met dit dienblad haalt u dus zeker weten een vrolijke noot in huis. Het Umbrellas Dienblad behoort tot de Ocean Blue serie, een reeks dienbladen waarin de diepblauwe kleuren van de oceaan centraal staan. Een dienblad met een beach-tintje kan hierin natuurlijk niet ontbreken. Combineer dit dienblad met blauwe accessoires, zoals een prachtige vaas, voor een stijlvol en kleurrijk tafereel.

Het blad is gemaakt van glas waarop de kleuren in verschillende lagen met de hand zijn aangebracht. Door het glazen blad zijn deze lagen nog goed zichtbaar en lijken de kleuren van het blad te spatten. Het handwerk zorgt er wel voor dat er soms enkele imperfecties zichtbaar kunnen zijn. Geen probleem, want deze imperfecties maken ieder dienblad echt uniek en leveren een karakteristieke uitstraling op. De rand van het blad is gemaakt van drijfhout en is 4 centimeter hoog. Het dienblad heeft een diameter van 48 centimeter.

Het Umbrellas Dienblad maakt deel uit van de collectie van Notre Monde. Dawn Sweitzer heeft dit merk in 1997 opgericht. Zij is een Amerikaanse kunstenares en ontwerpster die het liefste haar artistieke achtergrond verwerkt in haar ontwerpen. Ook alle reizen die ze heeft gemaakt probeert ze een plekje te geven in de collectie van Notre Monde. Dat is goed terug te zien in de collectie van Notre Monde, want alle ontwerpen hebben de allure van een kunstwerk. Ook zijn er invloeden van over de hele wereld in terug te vinden. Alle producten worden met de hand gemaakt in de werkplaats van Notre Monde in Indonesië. Hier plaatsen de makers ook een handtekening op elk product, om zo de authenticiteit te kunnen garanderen.

Notre Monde Umbrellas Dienblad


✓ Handgemaakt in Indonesië
✓ Vrolijke en zomerse print
✓ Blad gemaakt van glas
✓ Diameter: Ø 48 cm.
✓ Designer: Dawn Sweitzer

Vragen over het Umbrellas Dienblad van Notre Monde?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Notre Monde Umbrellas Dienblad.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 0703610992627
Productnr. TGN-020340
Materiaal Glas
Designer Dawn Sweitzer
Garantie 2 jaar
Merk Notre Monde
Hoogte 4 cm.
Diameter 48 cm.

Umbrellas Dienblad

Nog 2 op voorraad

Levertijd: Vandaag besteld, uiterlijk 17 oktober in huis
€ 117

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit