Ethnicraft Umbrellas Dienblad

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

Het Ethnicraft Umbrellas Dienblad is een ontwerp van Dawn Sweitzer. Dit dienblad straalt één en al zomer uit. Op het glazen blad staat een patroon van parasols, die meteen doen denken aan die heerlijke vakanties naar de zon. Met dit dienblad haalt u dus zeker weten een vrolijke noot in huis. Het Umbrellas Dienblad behoort tot de Ocean Blue serie, een reeks dienbladen waarin de diepblauwe kleuren van de oceaan centraal staan. Een dienblad met een beach-tintje kan hierin natuurlijk niet ontbreken. Combineer dit dienblad met blauwe accessoires, zoals een prachtige vaas, voor een stijlvol en kleurrijk tafereel.

Het blad is gemaakt van glas waarop de kleuren in verschillende lagen met de hand zijn aangebracht. Door het glazen blad zijn deze lagen nog goed zichtbaar en lijken de kleuren van het blad te spatten. Het handwerk zorgt er wel voor dat er soms enkele imperfecties zichtbaar kunnen zijn. Geen probleem, want deze imperfecties maken ieder dienblad echt uniek en leveren een karakteristieke uitstraling op. De rand van het blad is gemaakt van drijfhout en is 4 centimeter hoog. Het dienblad heeft een diameter van 48 centimeter. Het dienblad wordt gemaakt in de werkplaats van Ethnicraft in Indonesië. Ook wordt ieder product hier voorzien van een handtekening, om de authenticiteit te garanderen.

Bij dit dienblad is een metalen ophangsysteem voor aan de muur mee te bestellen. Meer weten over het voorgestelde ophangsysteem? Bekijk alle ophangsystemen en de bijbehorende montagehandleidingen op de pagina voor Ethnicraft ophangsystemen.

Ethnicraft Umbrellas Dienblad


✓ Handgemaakt in Indonesië
✓ Vrolijke en zomerse print
✓ Blad gemaakt van glas
✓ Diameter: Ø 48 cm.
✓ Designer: Dawn Sweitzer

Vragen over het Umbrellas Dienblad van Ethnicraft?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ethnicraft Umbrellas Dienblad.
December Gifts
Ontvang de gehele maand december prachtige design cadeaus bij bestellingen vanaf €75. Afhankelijk van het bestelbedrag heeft u keuze uit verschillende designitems.
Kenmerken
EAN Code 0703610992627
Productnr. 20340
Materiaal Glas
Designer Dawn Sweitzer
Garantie 2 jaar
Merk Ethnicraft
Hoogte 4 cm.
Diameter 48 cm.

Umbrellas Dienblad

Nog 3 op voorraad

Levertijd: 3 - 6 werkdagen
€ 123

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit