USM Haller Storage Unit - S - Limited Olive Green

By Fritz Haller

Omschrijving

De USM Haller Storage Unit - S - Limited Olive Green is een ontwerp van Fritz Haller. Deze kast is onderdeel van het uitgebreide USM Haller systeem. Fritz Haller ontwierp het modulaire systeem in eerste instantie voor de inrichting van een kantorencomplex. Al snel bleek het systeem zo veelzijdig te zijn dat het niet bij een eenmalige toepassing bleef. Het Haller systeem is inmiddels uitgegroeid tot een icoon van de USM collectie. Kenmerkend voor het ontwerp zijn de kubusvormen en de mogelijkheid om deze als een bouwsysteem te kunnen uitbreiden.

De Haller Storage Unit-S Kast is een goede basis opstelling voor kantoor en thuis. De kast is opgebouwd uit drie elementen. Hierbij zijn de kasten voorzien van een klepdeur die horizontaal naar beneden klapt. De kast kan door los verkrijgbare accessoires een geheel eigen indeling krijgen met bijvoorbeeld een uitschuifbare lade, een lade met opbergbak, glazen kastplanken en indelingsbakken die in de kast kunnen worden geplaatst.

De Haller Storage Unit-S Kast is een voorbeeld van de vele mogelijke uitvoeringen van het USM Haller systeem. Een groot voordeel van het USM Haller systeem is het feit dat het altijd kan worden uitgebreid. Hierdoor kan het meubel meegroeien met het interieur en de gewenste hoeveelheid aan opbergruimte. In dit geval kan de enkele kast nog verder worden uitgebouwd tot een volledige kastenwand met open vakken, lades, klepsluitingen en een indeling op maat. Combineer metalen elementen met glazen deuren en panelen. Voor kantoortoepassing is het mogelijk om panelen, lades en deurtjes in een akoestisch materiaal te laten uitvoeren. Er zijn talloze extra opties mogelijk om de kast geheel naar specifieke wensen samen te stellen.

Doordat USM alleen de meest hoogwaardige en verfijnde materialen bij de productie van de Haller kasten gebruikt, heeft het meubel een zeer lange levensduur. Het verchroomde stalen frame ziet er bijzonder stijlvol uit en is uitgevoerd met de legendarische gepatenteerde USM-verbindingskogels. Het platen van deze Limited Edition USM Kast is gemaakt van gepoedercoat plaatstaal in de prachtige kleur Olive Green. De 4 poten zorgen voor een stabiele plaatsing van de kast.

Heeft u nog vragen over de Limited Edition USM Haller Storage Unit-S Kast? Neem dan contact op met onze interieuradviseurs. Zij helpen u graag bij het configureren van uw USM-meubel. Zo is het mogelijk om een unieke maatwerk kastenwand te ontwerpen voor thuis of op kantoor.

USM Haller Storage Unit - S - Limited Olive Green


✓ Makkelijk uit te breiden
✓ Veelzijdig toepasbaar
✓ Limited Edition: Olive Green
✓ Duurzaam

Vragen over de Haller Storage Unit - S - Limited Olive Green van USM?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de USM Haller Storage Unit - S - Limited Olive Green.
Kastenactie
Ontvang tot en met 1 april een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Fritz Haller
Garantie 2 jaar
Merk USM
Diepte / Lengte 35 / 50 cm.
Breedte 75 cm.
Hoogte 109 cm.

Haller Storage Unit - Limited Edition

Olive Green - Diepte: 35 cm.

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 1.812

Haller Storage Unit - Limited Edition

Olive Green - Diepte: 50 cm.

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 1.888

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit