USM Haller TV-meubel - Limited Olive Green

By Fritz Haller

Omschrijving

Het USM Haller TV-meubel - Limited Olive Green is een ontwerp van Fritz Haller en maakt deel uit van de uitgebreide Haller serie welke zijn naam te danken heeft aan de achternaam van de designer. Zijn achtergrond als architect gaf Fritz Haller de vaardigheden en expertise om prachtige meubelontwerpen te realiseren. Kenmerkend zijn de kubusvormen en de mogelijkheid om deze als een bouwsysteem uit te kunnen breiden. In eerste instantie toegepast bij Hallers ontwerpen voor gebouwen, bleek dit systeem uitermate geschikt om ook meubels met deze unieke eigenschappen op de markt te brengen. Bovendien worden de meest hoogwaardige en verfijnde materialen gebruikt tijdens de productie. Zo heeft ieder meubel een zeer lange levensduur.

Audio apparatuur, tv’s en andere elektronica vormen een belangrijk onderdeel van het interieur. Plaats deze apparaten achter gesloten deuren voor een opgeruimd interieur of plaats de apparatuur op een prominente plek waardoor een sfeervolle omgeving gecreëerd wordt. Zo zal de muziekliefhebber zijn platencollectie of retro platenspeler maar al te graag willen showen. Het Haller TV-meubel is daarom niet alleen bijzonder functioneel, maar biedt tevens talloze opties voor de mooiste presentatie van apparatuur. Het tv-meubel heeft de mogelijkheid tot uitbreiding waardoor het meubel meegroeit met het interieur en de gewenste hoeveelheid opbergruimte biedt.

Het Haller TV-meubel is opgebouwd uit 4 compartimenten. De onderste twee compartimenten hebben een horizontale klepsluiting. Deze compartimenten bieden voldoende opbergruimte om spullen uit het zicht op te kunnen bergen terwijl prachtige accessoires in de twee open vakken perfect tot hun recht komen.

Het Haller TV-meubel is gemaakt van gepoedercoat plaatstaal en wordt omgeven door een verchroomd, stalen frame welke het meubel een stijlvol uiterlijk geeft. Bovendien is het meubel voorzien van gepatenteerde USM-verbindingskogels. De platen van dit Limited Edition USM TV-meubel zijn gemaakt van gepoedercoat plaatstaal in de prachtige kleur Olive Green.

Heeft u nog vragen over het USM Haller TV-meubel? Neem dan contact op met onze interieuradviseurs of kom eens langs in de winkels. Dan helpen we graag met het samenstellen van uw perfecte Haller TV-meubel.

USM Haller TV-meubel - Limited Olive Green


✓ Zeer lange levensduur
✓ Functioneel design
✓ Limited Edition: Olive Green
✓ Uitbreiding mogelijk

Vragen over het Haller TV-meubel - Limited Olive Green van USM?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het USM Haller TV-meubel - Limited Olive Green.
Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Fritz Haller
Garantie 2 jaar
Merk USM
Diepte / Lengte 35 / 50 cm.
Breedte 150 cm.
Hoogte 56,5 cm.

Haller TV-meubel - Limited Edition

Olive Green - Diepte: 35 cm.

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 1.694

Haller TV-meubel - Limited Edition

Olive Green - Diepte 50 cm.

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 1.788

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit