Ligne Roset Vanity Shelf Spiegel

By Outofstock

Omschrijving

De Vanity Shelf Spiegel is ontworpen door het ontwerperscollectief Outofstock. Outofstock speelt graag met geometrische vormen en de combinatie ervan en dit is dan ook terug te zien in deze mooie en bijzondere spiegel. Met de Vanity Shelf Spiegel, welke ook meteen voorzien is van een opbergtablet, hebben ze het perfecte evenwicht gevonden. Elk voorwerp, zowel de spiegel als het opbergtablet, vindt zijn perfecte plaats terwijl het ene voorwerp op het andere steunt.

De Vanity Shelf Spiegel kan bijvoorbeeld in de hal geplaatst worden of in de badkamer en voor beide dienen als spiegel en opbergmeubel in één. Uniek, bijzonder en bovendien érg handig!

De spiegel inclusief opbergmeubel wordt opgehangen door middel van een haak, gemaakt uit zwart gelakt staal, en een leren singel die beide elementen mooi op zijn plaats houd. Het frame van de Vanity Shelf is vervaardigd uit zwart gelakt aluminium. De spiegel heeft een diameter van 30 cm en het opbergmeubel heeft een hoogte van 47 cm en een breedte van 24 cm.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Leder
Designer Outofstock
Merk Ligne Roset
Diepte / Lengte 8
Hoogte 93
Breedte 55

Vanity Shelf
Zwart

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 444

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit