Ligne Roset Vanity Shelf Spiegel

By Outofstock

Omschrijving

De Ligne Roset Vanity Shelf Spiegel is een ontwerp van ontwerperscollectief Outofstock. Outofstock speelt graag met geometrische vormen en de combinatie ervan en dit is dan ook terug te zien in deze mooie en bijzondere spiegel. Met de Vanity Shelf Spiegel, die ook meteen voorzien is van een wandkastje, hebben ze het perfecte evenwicht gevonden. Elk voorwerp, zowel de spiegel als het kastje, vindt zijn perfecte plaats terwijl het ene voorwerp op het andere steunt.

De Vanity Shelf Spiegel kan bijvoorbeeld in de hal geplaatst worden of in de badkamer en voor beide dienen als spiegel en opbergmeubel in één. Uniek, bijzonder en bovendien érg handig!

De spiegel inclusief wandmeubel wordt opgehangen door middel van een haak, gemaakt van zwart gelakt staal, en een leren band die beide elementen mooi op zijn plaats houdt. Het frame van de Vanity Shelf is gemaakt van zwart gelakt aluminium. De spiegel heeft een diameter van 30 centimeter en het opbergmeubel heeft een hoogte van 47 centimeter en een breedte van 24 centimeter.

Ligne Roset Vanity Shelf Spiegel


✓ Spiegel en wandkastje
✓ Ophangband van leer
✓ Opvallende accessoire

Vragen over de Vanity Shelf Spiegel van Ligne Roset?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ligne Roset Vanity Shelf Spiegel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. U heeft de mogelijkheid wandmontage bij te bestellen. Lees hiervoor de voorwaarden in het bijgevoegde PDF-bestand.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Leder
Designer Outofstock
Merk Ligne Roset
Diepte / Lengte 8 cm.
Hoogte 93 cm.
Breedte 55 cm.
Bijlagen Meer informatie wandmontage

Vanity Shelf
Zwart

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 346

Bestel direct mee

Wandmontage

Levertijd: 1 week
€ 150

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit