Vitra Vegetal Stoel Rood Miniatuur - set van 3

By Ronan & Erwan Bouroullec

Omschrijving

De Vitra Vegetal Stoel Rood Miniatuur is gebaseerd op een ontwerp van Ronan en Erwan Bouroullec. Deze bijzondere stoel valt op door de unieke constructie en natuurlijke vormen. De ontwerpers haalden hun inspiratie uit de natuur en dat is goed terug te zien in de vormgeving van de stoel. Het ontwerp heeft asymmetrische lijnen en vormen en doet denken aan de anatomie van een plant. Hierdoor kan dit bijzondere ontwerp met recht een designicoon genoemd worden, wat ook de reden is waarom Vitra besloten heeft er een miniatuur van te maken. De constructie van het miniatuur is hetzelfde als het origineel en de kleine variant is bovendien gemaakt van dezelfde materialen. Hierdoor is het miniatuurmodel erg bruikbaar als studiemateriaal voor studenten en docenten aan een universiteit, hoge school of academie. Maar dit prachtige model kan natuurlijk ook gebruikt als prachtige accessoire in huis, zodat u altijd van zo’n prachtig designicoon kunt genieten!

De Vegetal Stoel Rood wordt geleverd in een set van drie en is ook verkrijgbaar in een groene variant. Het miniatuurstoeltje heeft net zoals z’n grote broer een kunststoffen constructie en is 10.5 centimeter breed, 10 centimeter diep en 13 centimeter hoog.

De Vegetal Stoel Rood Miniatuur behoort tot de Miniature Collection van Vitra. Deze serie bevat de meest iconische en bepalende ontwerpen uit de meubelgeschiedenis. Alle stromingen, van postmodernisme en historisme en van art nouveau tot de nieuwe zakelijkheid van Bauhaus, allemaal zijn ze vertegenwoordigd in deze bijzondere collectie. Op deze manier laat Vitra de ontwikkeling van interieurdesign zien en is de serie mini-meubels een ode aan legendarische ontwerpers en hun werk. Elk miniatuur is gemaakt op de schaal van 1 op 6 en is tot op de kleinste details nauwkeurig gelijk aan de originele uitvoering. De materialen, constructie en kleuren zijn identiek en zelfs de schroeven, de natuurlijke draad van het hout en de handwerktechnieken zijn hetzelfde als bij het origineel. U haalt dus met de Vegetal Stoel Rood Miniatuur met recht een bijzondere designklassieker in huis.

Vitra Vegetal Stoel Rood Miniatuur


✓ Didactisch hulpmiddel én bijzondere accessoire
✓ Gebaseerd op de originele Vegetal Stoel
✓ Set van drie
✓ Ook in een groene uitvoering verkrijgbaar
✓ Gemaakt van kunststof
✓ Afmeting: b. 10.5 x h. 13 x d. 10 cm.
✓ Designer: Ronan & Erwan Bouroullec

Vragen over de Vegetal Stoel Rood Miniatuur van Vitra?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Vitra Vegetal Stoel Rood Miniatuur.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Ronan & Erwan Bouroullec
Garantie 2 jaar
Merk Vitra
Diepte / Lengte 10 cm.
Breedte 10.5 cm.
Hoogte 13.5 cm.

Vegetal Rood Miniatuur, set van 3 - Vitra

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 149

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit