Design Lampen

Design verlichting en lampen koopt u veilig en vertrouwd bij MisterDesign. U vindt in deze webshop een bijzonder groot assortiment aan design verlichting van de meeste fraaie designmerken uit binnen- en buitenland. Voor ieder wat wils! Zo heeft MisterDesign een groot assortiment aan design hanglampen voor boven uw eettafel, salontafel, in de hal of elders in huis. We hebben ze van klein tot groot en in verschillende prijscategorieën.

1352 items

1352 items

Uitgebreid aanbod design verlichting

Ook voor design vloerlampen bent u bij MisterDesign aan het juiste adres. We hebben er honderden in ons assortiment design verlichting. Van allerlei soorten materialen en voor elk moment. Van sfeerverlichting tot functionele verlichting. Ook hebben we een breed assortiment design tafellampen in allerlei verschillende vormen en kleuren. Van gerenommeerde merken en ontwerpers maar ook tafellampen van minder bekende merken en ontwerpers.

Laat u informeren over design verlichting

Het is niet altijd gemakkelijk de juiste designlamp te vinden voor uw interieur. Het is toch wat meer technisch van aard en daarnaast geeft elk armatuur een ander soort licht. Wij proberen u daarom bij ieder armatuur in ons assortiment zo volledig mogelijk te informeren. Een beknopte uitleg over de verschillende kenmerken die bij verlichting komen kijken, vindt u op onze overzichtelijke Verlichting Adviespagina.

Design verlichting van de beste merken

Bij MisterDesign vindt u design lampen van gerenommeerde merken. Kwalitatief hoogwaardige lampen ontworpen door bekende ontwerpers en geproduceerd in de beste meubelfabrieken van de wereld. Design verlichting uit onder andere Denemarken, Zweden, Italië, Duitsland, Frankrijk en uiteraard Dutch Design van Nederlandse bodem. We zijn officieel dealer van onder andere de volgende prachtige merken: Foscarini, Flos, Tom Dixon, Gubi, Vitra, Moooi, Muuto en Secto.

Voor advies over design verlichting kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!