Design Booglampen

Een design booglamp is veel meer dan zomaar een lichtpunt in het interieur. Het design en de grote ronde vormen van de lamp maken het tot een uniek meubelstuk. In een grote ruimte of woonkamer kan een booglamp de ruimte aankleden en voorzien van sfeer. Ook als de booglamp niet aanstaat, blijft het een interessant element van de inrichting door de stijlvolle lijnen en imposante vormgeving. Een booglamp is vaak voorzien van een verzwaarde voet. De booglamp staat hierdoor stabiel en stevig, maar is toch verrassend makkelijk te verplaatsen. Het design van de lampenkap is zeer divers; van klassiek tot modern. Het frame heeft de kenmerkende, ronde boogvorm en tilt het lichtpunt als een lantaarn naar boven. Het design van de booglamp kent veel variaties door de afwisseling van verschillende kleuren en materialen, of juist slechts één kleur of materiaal waarin de gehele lamp in is uitgevoerd. Om het licht geheel naar wens te kunnen afstellen beschikken veel booglampen in onze collectie over een geïntegreerde dimmer.

20 items

20 items

Design booglampen bij MisterDesign

MisterDesign heeft een gevarieerd aanbod lampen voor de meest uiteenlopende woonstijlen. De booglampen van de merken Foscarini en Occhio brengen we graag kort extra onder de aandacht. Deze merken hebben booglampen in de collectie met een verrassend en onderscheidend design. Zo heeft de Foscarini Twiggy Vloerlamp een design dat is geïnspireerd op de flexibiliteit van een vishengel. Het resulteert in een design dat speelt met de zwaartekracht. De Occhio Mito Largo Booglamp valt juist op door de vormgeving van de lampenkap. Niets lijkt op een traditionele lampenkapvorm. Een cirkelvorm met geïntegreerde led geeft de booglamp een futuristische uitstraling.

Artemide Tolomeo Mega Booglamp

De Artemide Tolomeo serie heeft zich door de jaren heen bewezen als veelzijdig en geniet over de hele wereld bekendheid. De Tolomeo is dan ook een echte designicoon van Artemide. Voor vrijwel elke toepassing biedt de serie een lamp met veel gebruiksgemak. De Tolomeo Mega Vloerlamp is de grootste uitvoering uit de serie. Plaats de booglamp naast de bank of een andere plek in de woonkamer. Ook in kantoorruimtes en entrees is de booglamp een stijlvolle lamp met een decoratieve uitstraling.

Flos Arco Booglampen

Als er één booglamp is die tot de verbeelding spreekt dan is het de FLOS Arco Booglamp wel. Deze booglamp kan met recht tot een echte designklassieker uit de FLOS collectie worden gerekend. Het klassieke van de marmeren lampvoet wordt aangevuld met een sierlijke boogvorm van metaal. De bolvormige lampenkap heeft aan de bovenzijde de kenmerkende metalen vorm met ronde uitsparingen. Dit zorgt voor een extra lichteffect van de booglamp. De FLOS Arco Booglamp geeft elk interieur extra stijl en klasse. De lamp is veel meer dan zomaar een lichtpunt in het interieur. Ook overdag verfraait het design het interieur als een stijlvol object. Benieuwd naar deze bijzondere booglamp? Kom hem dan gerust bekijken in onze winkel in ’s-Hertogenbosch.

Eigen bezorg- en montagedienst

Alle design booglampen uit het ruime assortiment van MisterDesign worden met veel passie en hoogwaardig vakmanschap vervaardigd. We vinden het daarom belangrijk dat deze met de grootst mogelijke zorg worden geleverd. Onze eigen bezorg- en montagedienst bezorgt daarom kosteloos een grote selectie van de booglampen bij je thuis. Bovendien wordt de nieuwe design booglamp voor je uitgepakt en op de gewenste plaats gezet. Uiteraard wordt het verpakkingsmateriaal weer mee teruggenomen, zo geniet je direct van je nieuwe aanwinst.

Advies over design booglampen

Interesse in een design booglamp? Dan ben je bij MisterDesign op de juiste plek. Wij kijken graag met je mee tijdens het uitkiezen van je favoriete booglamp. Daarbij kunnen we ook advies geven over de toepassing van de juiste lichtbron. Zo geniet je optimaal van de nieuwe booglamp. Breng een bezoekje aan een van onze winkels en laat je adviseren door onze interieuradviseurs. Zij helpen je graag verder.