Design Bureaulampen

Design Bureaulampen zijn niet alleen decoratief maar ook bijzonder functioneel zodat u er in alle rust bij kunt werken of ontspannen kunt lezen. Bij MisterDesign vindt u een breed aanbod van moderne en klassieke bureaulampen. Enkel van de allerbeste merken zodat een hoge kwaliteit gewaarborgd is. Populaire bureaulampen binnen onze collectie zijn de Original 1227 Bureaulamp van Anglepoise en Kelvin Edge Bureaulamp van FLOS.

51 items

Page
  1. 1
  2. 2

51 items

Page
  1. 1
  2. 2

Design Bureaulampen van enkel de beste merken

Bij MisterDesign vindt u design bureaulampen van de beste merken uit de verlichtingsbranche. Prachtige, functionele lampen die met veel oog voor detail ontworpen en geproduceerd zijn tegen de hoogste kwaliteitsstandaarden. Ontworpen door de beste designers en geproduceerd in de aller beste verlichtingsfabrieken van de wereld. MisterDesign is officieel dealer van meerdere bekende merken. Zoals de prachtige verlichtingsmerken Flos, Foscarini, Artemide en Diesel. Allen meester in het ontwerpen en produceren van zeer hoogwaardige moderne lampen met een klassieke touch.

Advies over Verlichting

We begrijpen dat het erg lastig kan zijn om een juiste keuze te maken voor uw design bureaulamp. Wat is de lichtopbrengst, wat voor kleur licht geeft de lamp, is de hanglamp dimbaar? Meerdere van onze adviseurs zijn opgeleid om deze vragen te beantwoorden. Zij nemen dan ook uitgebreid de tijd voor u om u uitleg te geven over de verschillende functies en eigenschappen van hanglampen. Daarnaast kunt u veel handige informatie vinden op onze overzichtelijke Verlichting Adviespagina.

Kijk ook eens naast de categorie design bureaulampen naar de overige categorieën verlichting: design hanglampen, design plafondlampen, design wandlampen en design vloerlampen.