Design hanglampen

Design hanglampen zijn er in vele uitvoeringen. Van groot tot klein en in allerlei kleuren en vormen. Bij MisterDesign vindt u een ruim aanbod design hanglampen van de beste merken. Kwaliteit staat bij MisterDesign voorop vandaar dat we enkel de beste merken in ons assortiment hebben. Daarnaast hebben we veel design hanglampen op voorraad waardoor we deze snel naar u kunnen verzenden. Een aantal populaire hanglampen binnen onze collectie zijn de Muuto E27 Hanglamp, de Muuto Unfold Hanglamp, de &Tradition Mega Bulb, Flos Skygarden, Moooi Random Light en de Secto Octo 4240 Hanglamp.

589 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

589 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Design hanglampen van de beste merken

Bij MisterDesign vindt u enkel design hanglampen van gerenommeerde merken. Kwalitatief hoogwaardige hanglampen ontworpen door bekende ontwerpers en geproduceerd in de beste verlichtingsfabrieken van de wereld. Design hanglampen uit onder andere Denemarken, Zweden, Italië, Duitsland, Frankrijk en uiteraard Dutch Design van Nederlandse bodem. We zijn officieel dealer van meerdere prachtige merken design hanglampen. Zoals de prachtige Italiaanse verlichtingsmerken Flos en Foscarini. Beide meester in het ontworpen en produceren van zeer hoogwaardige moderne lampen met een klassieke touch. De Scandinavische opkomende merken zoals Muuto, Gubi en Secto Design. Kenmerken zijn de minimalistische kleuren en vormen, echt Nordic design. Brokis is een prachtig verlichtingsmerk uit Tsjechië. Opgericht door meerdere designers uit Tsjechië en inmiddels enorm populair. Mondgeblazen glas staat centraal bij de lampen van Brokis. Uiteraard mag Tom Dixon niet ontbreken binnen ons assortiment verlichting. Deze bekende ontwerper uit Londen is een meester in het ontworpen van prachtige en tegelijk stoere industriële design hanglampen.

Advies over Verlichting

We begrijpen dat het erg lastig kan zijn om een juiste keuze te maken voor uw design hanglamp. Wat is de lichtopbrengst, wat voor kleur licht geeft de lamp, is de hanglamp dimbaar? Meerdere van onze adviseurs zijn opgeleid om deze vragen te beantwoorden. Zij nemen dan ook uitgebreid de tijd voor u om u uitleg te geven over de verschillende functies en eigenschappen van hanglampen. Ze adviseren u graag zodat u zeker de juiste keuze maakt. Daarnaast kunt u veel handige informatie vinden op onze overzichtelijke Verlichting Adviespagina.

Kijk ook eens naast de categorie design hanglampen naar de overige categorieën verlichting: design vloerlampen, design plafondlampen, design wandlampen en design tafellampen.