Design plafondlampen & spots

Design plafondlampen en spots zijn vaak bedoeld om functioneel licht te brengen in een ruimte, denk bijvoorbeeld aan handige spots voor in de hal of badkamer. Toch hoeven plafondlampen en spots absoluut niet saai te zijn. Met design plafondlampen en spots voorziet u uw interieur niet alleen van functionele verlichting, maar geeft u het ook een mooie en complete uitstraling. Het gebruik van mooie materialen en de unieke vormgeving maken de lampen erg sfeervol en onderscheidend van een reguliere plafondlamp. Enkele van onze populaire plafondlampen zijn de Wan plafondlamp van FLOS en de Melt Surface Wand- en Plafondlamp van Tom Dixon.

Bekijk hieronder onze uitgebreide collectie plafondlampen van de beste merken.

94 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3

94 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Uw design plafondlamp bij MisterDesign

Het kiezen van een mooie design plafondlamp maken wij graag zo eenvoudig mogelijk voor u. Bent u op zoek naar een dimbare lamp, of gaat uw voorkeur uit naar LED-verlichting? U kunt eenvoudig filteren op diverse opties en merken, ideaal wanneer u gericht op zoek bent naar een specifiek type plafondlamp. Kijk bijvoorbeeld eens naar de prachtige plafondlampen van Wever & Ducré, Occhio of Secto Design.

Advies over design plafondlampen

We begrijpen dat het erg lastig kan zijn om een juiste keuze te maken voor uw design plafondlamp. Heeft u vragen over bijvoorbeeld welke kleur licht de lamp geeft, over de dimbaarheid of over de lichtopbrengst? Onze adviseurs in onze winkels zijn opgeleid om al uw vragen over design verlichting te beantwoorden. Zij nemen dan ook uitgebreid de tijd om u uitleg te geven over de verschillende functies en eigenschappen van design plafondlampen, zodat u zeker weer dat u de juiste keuze maakt. Daarnaast kunt u op onze Verlichting Adviespagina veel handige informatie over (plafond)lampen vinden.

MisterDesign officieel dealer van verlichtingsmerken

Onze collectie design plafondlampen is erg uitgebreid. Toch kan het zo zijn dat u een lamp van een specifiek merk in gedachte had, maar u deze niet kunt terugvinden in onze webshop. Ziet u dat wij het merk wel voeren, maar ziet u de gewenste lamp niet terug in het aanbod? Neem dan gerust contact met ons op. Omdat wij officieel dealer zijn van vele merken, kunnen wij u alle design items van dat merk leveren!

Kijk naast de categorie design plafondlampen ook eens naar de overige categorieën verlichting: design hanglampen, design vloerlampen, design bureaulampendesign wandlampen en design tafellampen.