Design Spots

MisterDesign heeft een uitgebreide collectie design Spots van de bekendste designmerken. Elke toepassing vraagt om een ander type spot. Bij het bepalen van de ruimte, het type verlichting en de gewenste sfeer wordt al snel duidelijk welk soort spot de beste keuze is. Ben je op zoek naar spots met een strakke moderne afwerking? Dan zijn de inbouwspotjes met een trimless afwerking een goede keuze. Het inbouwspotje heeft geen zichtbare rand en verdwijnt als het ware in het plafond. Mag de spot juist gezien worden? Dan zijn opbouwspotjes een goede optie. De spots in onze collectie zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor er voor elke ruimte in elke stijl diverse spots te vinden zijn. Om gericht te kunnen zoeken naar spots voor jouw gewenste toepassing, is onze collectie design spots onderverdeeld in verschillende categorieën.

128 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

128 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Collectie Inbouwspots

Inbouwspots zijn onder te verdelen in spots met rand (trim) en zonder rand (trimless). Voor een strakke moderne afwerking is een inbouwspot zonder rand de beste optie. De spot valt geheel in het plafond en wordt het beste door een erkende vakman geïnstalleerd. Inbouwspotjes met rand beschikken over blad- of draadveren en worden zo in de plafond uitsparing gemonteerd. De ruimte waar de inbouwspot wordt gemonteerd is bepalend voor het type spot. Zo zijn de spots voor toepassing in de badkamer en voor buiten voorzien van hogere IP-waardes (IP44-IP68). Deze hogere IP-waardes beschermen de spots tegen stoomvorming, vocht en stof. Heb je te maken met hoge plafonds? Bekijk dan de Fort Plafondspots van Wever & Ducré. Deze design spots met een hogere lichtopbrengst geven het gewenste lichteffect wanneer deze op grotere hoogte zijn gemonteerd. Een enkele inbouwspot kan als accentverlichting worden gebruikt, terwijl meerdere spots een groot gedeelte van het lichtplan van een ruimte kunnen vormen. Een externe dimmer kan worden toegevoegd voor het dimmen van de spots. Het Duitse merk Occhio heeft een uitgebreide collectie inbouwspotjes van kwalitatief hoogwaardige materialen met stijlvolle moderne designs.

Opbouwspotjes collectie

Opbouwspots worden aan het plafond gemonteerd, er hoeft dus geen rekening te worden gehouden met het type plafond. Voor het uitlichten van specifieke elementen in het interieur zijn opbouwspots de ideale verlichtingsoplossing. De meeste modellen zijn draaibaar en kantelbaar om de richting van het licht zelf te kunnen bepalen. Vooral in de hal, slaapkamer en woonkamer kan een opbouwspot een belangrijk onderdeel van het lichtplan vormen. Qua design mag de plafondspot gezien worden. Materialen met een industriële uitstraling zoals aluminium, geborsteld staal en chroom worden dan ook veelvuldig gebruikt. Bij een opbouwspot denk je al snel aan een toepassing aan het plafond, terwijl er ook veel opbouwspots voor wandmontage verkrijgbaar zijn. Juist door het combineren van opbouwspots aan het plafond en de wand kan er een verrassend effect ontstaan. Opbouwspots met geïntegreerde LED lichtbronnen zijn zuinig en duurzaam in gebruik. De lichtbronnen hebben een lange levensduur en zijn in de meeste gevallen dimbaar. Net als bij de inbouwspots kunnen de meeste opbouwspots worden gekoppeld aan een externe dimmer.

Spots op rail

Railverlichting wordt als systeem opgebouwd uit een samenstelling van rail-elementen, spots, voeding en andere montage elementen. In kantoorruimtes, winkels en andere publieke ruimtes vormt een railsysteem een professionele verlichting met hoge functionaliteit. Het systeem is aan te passen op specifieke functies en de behoefte van de eindgebruikers. Is er een verandering van gebruikstoepassing? Dan is het systeem eenvoudig aan te passen door elementen toe te voegen of simpelweg de huidige configuratie anders af te stellen. Naast het gebruik voor zakelijke functies kunnen spots op een rail ook een goede keuze zijn voor interieurs met een focus op minimalisme en architectuur. Het merk FLOS heeft een uitgebreide collectie railverlichting met verstelbare spots die zowel thuis als in zakelijke omgevingen goed tot hun recht komen. Een goed voorbeeld van zo’n type railsysteem is het Flos Zero Track railsysteem 2M. Deze configuratie is slechts een voorbeeld van de talrijke mogelijke combinaties en mogelijkheden van het systeem. Met het Flos Zero Track railsysteem voeg je eenvoudig de gewenste hoeveelheid design spots, hanglampen en elementen toe. Afhankelijk van de gekozen elementen is het zelfs mogelijk om het systeem aan de wand te monteren.

Design spots van Wever & Ducré

Het Belgische merk Wever & Ducré is een verlichtingsmerk met een uitgebreide collectie. Van alle merken in het aanbod van MisterDesign heeft dit merk de grootste keuze in design spots. Voor vrijwel elke ruimte in huis biedt de collectie een spot die past. In diverse series zijn zowel enkelvoudige plafondspots als spots met meerdere lichtpunten opgenomen. De Ray 1.0 GU10 Plafondspot is een enkele opbouwspot met een cilindervormige behuizing. Dit model opbouwspot kan op veel verschillende plekken in huis worden toegepast voor sfeervolle accentverlichting. Niet alleen voor binnen, maar ook voor de buitenruimte heeft Wever & Ducré spots om het buitenaanzicht van het huis, de oprit of de veranda te voorzien van de juiste verlichting. Bij vragen kun je altijd contact opnemen met onze adviseurs. Zij helpen je graag bij de aanschaf van je design spots en andere verlichting.

Advies over design spots

Interesse in design spots? Dan ben je bij MisterDesign op de juiste plek. Onze interieuradviseurs helpen graag mee met de keuze van de juiste spot en de selectie van de bijbehorende accessoires. Breng een bezoekje aan een van onze winkels en laat je adviseren door onze interieuradviseurs. Zij helpen je graag verder.