Design Opbouwspots

Opbouwspots zijn in vele vormen en afmetingen verkrijgbaar bij MisterDesign. Kenmerkend voor opbouwspots is dat de houder of de spot zelf aan het plafond wordt bevestigd. Deze manier van monteren is handig en snel, waardoor de opbouwspots makkelijk te installeren zijn in de woonkamer, keuken of badkamer. Qua vormgeving en stijlen is er volop keuze. Zo zijn er in onze collectie voor elk interieur passende opbouwspotjes te vinden. De opbouwspot mag in veel gevallen juist gezien worden en vormt zo een belangrijk onderdeel van het interieur. Installeer een enkele opbouwspot of creëer een formatie opbouwspots voor een uniek effect: voor elke toepassing kun je bij MisterDesign terecht!

23 items

23 items

Collectie Opbouwspotjes

Materialen zoals aluminium en staal geven de opbouwspot een stoere en industriële uitstraling. Dit effect wordt nog verder versterkt door een geborstelde afwerking en strakke vormen van de behuizing. Onze collectie bestaat voornamelijk uit opbouwspots met ronde, rechthoekige of vierkante vormen. In de meeste gevallen zijn de spot en de lichtbron draaibaar en dus makkelijk te verstellen. Het uitlichten van een mooi schilderij of ander object in het interieur is daarmee eenvoudig te realiseren. Vrijwel elke opbouwspot is voorzien van een dimfunctie om de hoeveelheid licht te kunnen afstellen. Kom gerust lange in onze winkels en vraag naar de mogelijkheden. We vertellen u graag alles over onze collectie design spots.

FLOS opbouwspots

MisterDesign is officieel dealer van het merk FLOS. Hierdoor kunnen wij het gehele assortiment van dit Italiaanse merk leveren, waaronder de FLOS opbouwspots. De opbouwspots van FLOS kenmerken zich door een verfijnde vormgeving en duurzaam materiaalgebruik. Heb je vragen over de collectie design opbouwspots van FLOS of wil je graag advies over de collectie van FLOS? Kom dan langs in één van onze winkels.

Design opbouwspots bij MisterDesign

Bij MisterDesign beschikken we over een uitgebreide collectie design opbouwspotjes van verschillende gerenommeerde designmerken, zoals Occhio en Wever & Ducré . In onze winkels staan onze interieurspecialisten voor je klaar om je te voorzien van het beste advies over design verlichting. Zij nemen graag alle mogelijkheden met je door!