Design Plafondspots

Plafondspots zijn in de meest uiteenlopende vormen, kleuren en functies verkrijgbaar bij MisterDesign. Onze design plafondspotjes zijn onderverdeeld in opbouwspots en inbouwspots. Voor een strakke en minimalistische uitstraling wordt er vaak gekozen voor een inbouwspot. Deze spot valt namelijk geheel of gedeeltelijk weg in het plafond, afhankelijk van de behuizing en de vorm van de spot. Opbouwspots zijn juist voorzien van een zichtbare behuizing, die dan ook een belangrijk, onderscheidend element van de spot vormt. Bij MisterDesign kun je terecht voor een breed scala aan plafondspots. Bekijk hieronder de collectie met plafondspots van merken als Wever & Ducré, Occhio en FLOS.

93 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3

93 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Een lichtplan met plafondspots

Qua vormgeving worden vaak ronde, vierkante en rechthoekige vormen gebruikt. Door toepassing van industriële materialen zoals aluminium en metaal krijgt de plafondspot een stoere en moderne uitstraling. Plafondspots zijn uitermate geschikt als sfeerverlichting en voor het uitlichten van bepaalde plekken op de wand. Meerdere spots kunnen over de hele lengte of breedte van het plafond worden gemonteerd. Zo vormen ze een belangrijk onderdeel van het lichtplan voor thuis en op kantoor. Voor het ontwerpen van een lichtplan kun je een afspraak maken met een van onze interieuradviseurs in onze winkels in ‘s-Hertogenbosch. Kom je niet uit de buurt? Ook op afstand kijken onze adviseurs graag mee.

FLOS Zero Track Railverlichting

Verstelbare en draaibare spots vormen gezamenlijk een set lichtpunten voor zowel functioneel licht als sfeerlicht. Een goed voorbeeld van zo’n type railsysteem is het Flos Zero Track railsysteem 2M . Bekijk de uitgebreide mogelijkheden van dit systeem en stel een set railverlichting samen voor uw specifieke ruimte en functie.

Design plafondspots bij MisterDesign

Ook voor plafondspots ben je bij MisterDesign aan het juiste adres. In onze showrooms ’s-Hertogenbosch kun je terecht voor advies voor verschillende soorten design verlichting. Onze interieuradviseurs staan hier zeven dagen in de week voor je klaar om mee te denken voor het perfecte lichtplan voor jouw interieur!