Design Wandspots

Wandspots zien we vaak terug in de hal of entree van het huis. Een sfeervolle verlichting geeft een warm welkom bij binnenkomst. Ook zijn de wandspots uitermate geschikt om bepaalde plekken mooi uit te lichten en vormen ze zo de perfecte accentverlichting. Een draaibare wandspot kan in de houder eenvoudig worden afgesteld. Niet alleen in de hal of entree, maar ook in de huiskamer, slaapkamer en badkamer kunnen spots voor een sfeervolle verlichting zorgen. In de slaapkamer kan een wandspot boven het nachtkastje een handig leeslampje zijn om nog even heerlijk in bed te lezen. Bekijk hieronder alle wandspots van merken als Wever & Ducré en FLOS.

20 items

20 items

Wandspots van Luceplan

Het Italiaanse merk Luceplan heeft een uitgebreide collectie design lampen, waaronder diverse wandspots. Het merk werkt samen met gerenommeerde designers om tot de beste verlichtingsoplossingen te komen. De Luceplan Fortebraccio is een goed voorbeeld van een flexibel instelbare wandspot die ook aan het plafond kan worden gemonteerd. De wandspot is door de fijne afstelling ideaal te gebruiken als wandspot voor de thuiswerkplek, studeerkamer of kantoor.

Tom Dixon Wandspots

Uitgesproken lampvormen en materiaalgebruik horen bij het Engelse merk Tom Dixon. Tom Dixon heeft dan ook een wandspot in de collectie die afwijkt van andere wandspots wat betreft materiaalgebruik en vormgeving. De Spot Round wandspot is een decoratieve spot die opvalt door de glanzende materialen en de bolvormige lenskap. Bekijk de collectie van Tom Dixon online bij MisterDesign. Bij vragen kun je altijd contact opnemen met onze adviseurs. Zij helpen je graag bij de aanschaf van wandspots en andere verlichting.

Design Wandspots bij MisterDesign

Ben je op zoek naar design wandspots? Dan ben je bij MisterDesign op de juiste plek! Onze interieuradviseurs helpen je graag bij het vinden van de juiste verlichting. Zij zullen hun best doen je zo uitgebreid mogelijk te informeren en adviseren over de technische aspecten van de wandspots in onze collectie. Neem contact met ons op of kom een langs in onze showrooms in ’s-Hertogenbosch, dan nemen we graag alle mogelijkheden met je door!