Vipp Vipp 494 Cabin Eettafel

By Vipp

Omschrijving

De Vipp Vipp 494 Cabin Eettafel is een ontwerp van Vipp en behoort tot de Cabin serie, een driedelige serie van complementaire meubelen gemaakt van natuurlijke materialen. Deze drie ontwerpen behoren tot de eerste natuurproductenlijn van het Deense merk, dat voorheen louter staalproducten fabriceerde. Gezien het merk zijn historische voorliefde voor staal betekent deze ‘shift’ naar hout een belangrijke onderneming, waar toch dezelfde verfijning en aandacht voor detail in te herkennen is.

Deze ronde middelgrote eettafel is een traktatie voor het oog. Het cilindervormige onderstel beschikt over een subtiel geribbeld houtwerk, dat naast een elegante uitstraling ook een aangename tactiele ervaring biedt. Deze is verkrijgbaar in licht of donker massief gelakt eikenhout. Met het tafelblad voegt Vipp een extra schepje luxe bij dit ontwerp, deze bestaat namelijk uit prachtig stevig marmer en is verkrijgbaar in zwart, grijs of licht ‘Jura’ marmer. Deze laatste marmersoort wordt dichtbij de beroemde Archaeopteryx steengroeven in Solnhofen, Duitsland gewonnen. Marmer is een natuurproduct en komt in allerlei samenstellingen, hierdoor is ieder tafelblad voorzien van zijn eigen expressie.

Naast deze elegante ronde tafel zijn er in de Cabin familie ook nog een rechthoekige tafel van massief hout en een sierlijke houten stoel uitgebracht, die een perfecte combinatie vormen met de 494 Cabin tafel. Deze kunt u terugvinden in de productfamilie.

Vipp 494 Cabin Eettafel


✓ Luxueuze ronde middelgrote eettafel
✓ Subtiel geribbeld houtwerk in licht of donker eikenhout
✓ Keuze uit drie hoogwaardige marmersoorten
✓ Onderdeel van de driedelige Cabin serie

Vragen over de Vipp 494 Cabin Eettafel van Vipp?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Vipp 494 Cabin Eettafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Will-Jan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Steen
Designer Vipp
Garantie 2 jaar
Merk Vipp
Hoogte 73 cm.
Diameter 130 cm.

Vipp 494 Cabin Eettafel

Licht eiken / Zwart

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 4.229

Vipp 494 Cabin Eettafel

Licht eiken / Grijs

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 4.229

Vipp 494 Cabin Eettafel

Donker eiken / Zwart

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 4.229

Vipp 494 Cabin Eettafel

Donker eiken / Grijs

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 4.229

Vipp 494 Cabin Eettafel

Licht eiken / Jura

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 4.629

Vipp 494 Cabin Eettafel

Donker eiken / Jura

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 4.629

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit