Vipp Vipp 496 Cabin Eettafel

By Vipp

Omschrijving

De Vipp Vipp 496 Cabin Eettafel is een ontwerp van Vipp en behoort tot de Cabin serie, een driedelige serie van complementaire meubelen gemaakt van natuurlijke materialen. Deze drie ontwerpen behoren tot de eerste natuurproductenlijn van het Deense merk, dat voorheen louter staalproducten fabriceerde. Gezien het merk zijn historische voorliefde voor staal betekent deze ‘shift’ naar hout een belangrijke onderneming, waar toch dezelfde verfijning en aandacht voor detail in te herkennen is.

Dat ingetogen eenvoud prachtig kan zijn, bewijst Vipp met de Cabin 496 eettafel. Deze grote tafel bestaat uit een langwerpig tafelblad dat wordt gedragen door twee gesneden stukken hout, voorzien van een subtiel geribbeld houtwerk. Uitgebracht in gelakt of geolied eikenhout, in een lichte of donkere kleur, vormt deze tafel een mooi contrast met Vipp’s grote zwak voor sterke industriële materialen. Deze langwerpige tafel is ontworpen om de tand des tijds te doorstaan, zowel in functie als in esthetiek.

Naast deze prachtige langwerpige tafel zijn er in de Cabin familie ook nog een ronde tafel van massief hout en luxueus marmer en een sierlijke houten stoel uitgebracht, die een perfecte combinatie vormen met de 496 Cabin tafel. Deze kunt u terugvinden in de productfamilie.

Vipp 496 Cabin Tafel


✓ Sterk, tijdloos en ingetogen
✓ Subtiel geribbeld houtwerk
✓ In licht of donker eikenhout
✓ Onderdeel van de driedelige Cabin serie

Vragen over de Vipp 496 Cabin Eettafel van Vipp?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Vipp 496 Cabin Eettafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Will-Jan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Vipp
Garantie 2 jaar
Merk Vipp
Diepte / Lengte 100 cm.
Hoogte 72,7 cm.
Diameter 250 cm.

Vipp 496 Cabin Eettafel

Licht geolied eiken

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 4.029

Vipp 496 Cabin Eettafel

Licht gelakt eiken

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 4.029

Vipp 496 Cabin Eettafel

Donker eiken

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 4.029

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit